עבור לתוכן

LCD, רחב, alluses ב2000-2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים,

השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות

שרטוט כאלה ואחרות.

מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה,

בנוסף,

הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך,

כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת,

ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!?

תודה על עזרתכם.

פורסם

ניתן להשיג מסך 20" עם פאנל איכותי מסוג S-IPS ב-1500 ש"ח, לדוגמא הפיליפס 200W6CS כאן.

אם אתה מחפש מסך יותר איכותי עם ארגונומיקה יותר טובה יש את הדל 2007WFP שמגיע עם כיוון גובה,פיווט,שינוי כיוון והאב USB 2.

הוא עולה כ-2500 ש"ח, עד עכשיו הוא הגיע (בארץ) עם פאנל S-IPS למרות שיש סיכוי לקבל אותו עם S-PVA, פאנל מסוג פחות טוב

אם כי עדיף בסיטואציות מסוימות למשחקים וסרטים.

לשאלתך אין כרגע שום חידוש טכנולוגי נראה באופק, הטכנולוגיות שנועדו להחליף את ה LCD עדיין מתעכבות ועולות המון.

פורסם
  • מחבר

תודה על התייחסותך,

שאלה נוספת לי אליך - יש אתר שנותן מידע מלא על המסכים,

למשל יש חברות שונות שמדודות זמנים בצורה שונה (משחור לשחור או מאפור לאפור) ?

יש נושא שנקרא קונטרסט דימני?! איך אוכל לדעת האם דינמי או לא.

ולגבי סמסונג 971 ,ראיתי הרבה תשבוחות עליו בפורום - גם כשעמד מול אחד המסכים של provirew נדמה לי,

ידוע לי שהוא לא מסך רחב - אבל מה הייתרונות שלו מול המסך שהצעת לי.

והאם יש יתרונות למסכים רגילים מול הרחבים?

וגם,

אין שום מניעה לא להמתין כמה חודשים?!

תודה רבה על התייחסותך

פורסם

ניתן להשיג מסך 20" עם פאנל איכותי מסוג S-IPS ב-1500 ש"ח, לדוגמא הפיליפס 200W6CS כאן.

אם אתה מחפש מסך יותר איכותי עם ארגונומיקה יותר טובה יש את הדל 2007WFP שמגיע עם כיוון גובה,פיווט,שינוי כיוון והאב USB 2.

הוא עולה כ-2500 ש"ח, עד עכשיו הוא הגיע (בארץ) עם פאנל S-IPS למרות שיש סיכוי לקבל אותו עם S-PVA, פאנל מסוג פחות טוב

אם כי עדיף בסיטואציות מסוימות למשחקים וסרטים.

לשאלתך אין כרגע שום חידוש טכנולוגי נראה באופק, הטכנולוגיות שנועדו להחליף את ה LCD עדיין מתעכבות ועולות המון.

זה לא משתלם להוסיף כסך ל - DELL במקרה זה לדעתי.

האם זה בדוק שזה אכן המסך הטוב של פיליפס במחיר המצחיק הזה ללא שום רמאות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים