עבור לתוכן

שאלה בקשר לתעודת בגרות

Featured Replies

פורסם

מותר להכשל בספורט?

• תגובות 51
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא חושבת

אני זוכרת שכשהייתי בתיכון היו אצלנו כמה שהשלימו בגרות בספורט

פורסם

נראה לי שבספורט מספיק לרוץ(אפילו חצי שעה) כדי לעבור. אתה יכול ללכת ותעבור, זו לא בעיה.

תשאל את המורה שלך מה מספיק כדי לעבור את הבגרות.

פורסם

סה''כ צריך להיות נוכח בשיעורים ולנסות לבצע כל דבר אפילו בתוצאה רעה ואז מקבלים עובר

פורסם

כן, עושים 50 50, והציון של המקצוע הזה חייב להיות עובר. חוץ מזה מותר להכשל באחד המקצועות שהם 2 יחידות, כמו ספרות, תנך, היסטוריה.

אם אני נכשל בסוף התיכון בלשון ,אני לא יכול לתקן?ואם אני לא יכול זה אומר שאין לי ת. בגרות

אז עדיף שמעכשיו אני יפרוש מהבית ספר הוא מה :'(

כי גם אני חלש בזה וגם המורה שלי צריכה לעשות ניתוח או משהוא ומלא שעות לא למדנו

פורסם

דיברתי בדיוק על הדברים האלה עם המורה שלי שנה שעברה ככה שהתשובה הזו די מאושרת כנכונה:

אני לא יודע בנוגע למקצוע נכשל אחד, אבל אני יודע שבלשון וחיבור חייבים לעבור- אמרו לי שלא נותנים תעודת בגרות בלי זה.

לעזעזל לשון זה המקצוע הכי גרוע שהיה לי שנה שעברה (הוריד לי את הממוצע ל96 :pissed:)

כל השנה נכשלתי ואז לקראת הסוף הצלחתי קצת יותר והוצאתי 70 סופי...

זה הבגרות הכי נמוכה שהייתה לי, - אבל אמרו שמחשבים את הממוצע ביחד של 50:50 ללשון וחיבור.

אבל גם אם אני יצא מנקודת הנחה של 100 בבגרות בחיבור (דבר שלא הגיוני אבל סביר מאוד 90+)

עדיין יצא ממוצע סופי של 85 בעע

ממש כדאי להשקיע במקצוע הזה, כי הוא תקוע כמו $%^ - ממש לא היה לי כוח לעשות אותו מועד חורף..

פורסם

אז תדרשו מהמנהלת להביא לכם מורה חדשה, ואם זה לא עוזר תפנו למשרד החינוך.

פורסם

מה זה יעזור מורה עכשיו? אחרי שכבר היה את הבגרות?

חוץ מזה שאני יכול להעיד שלשון דורש כישרון מסוג מאוד מסויים, שלחלק יש ולחלק אין.

אני יודע את זה בגלל שיש הרבה ילדים בשכבה שלא תלמידים טובים בדרך כלל ודווקא בלשון יוצא להם מעולה..

זה כמו שבחיבור לי יוצר הכי טוב שיש בלי שהמורה לימדה אותי כלום..

פורסם

אם אני נכשל בסוף התיכון בלשון ,אני לא יכול לתקן?ואם אני לא יכול זה אומר שאין לי ת. בגרות

אז עדיף שמעכשיו אני יפרוש מהבית ספר הוא מה :'(

כי גם אני חלש בזה וגם המורה שלי צריכה לעשות ניתוח או משהוא ומלא שעות לא למדנו

פורסם

חוץ מזה שאני יכול להעיד שלשון דורש כישרון מסוג מאוד מסויים, שלחלק יש ולחלק אין.

לי כנראה אין אותו... זה מקצוע שאני משקיע בו הרבה, ועדיין לא מצליח (67 מחצית א').

מישהו מכיר מורה פרטית ללשון מרעננה והסביבה? (לפרטי)

פורסם

אני לא מבין מה אתם בוכים... סך הכול זה באמת לא כזה קשה...

אני במבחנים של המורה שלי הייתי מקבל בממוצע 40, בבגרות קיבלתי בסביבות ה90 (מגן 70 :bash:) ובאמת שלא העתקתי הרבה (לא משהו שישפר את הציון ב20 נק'...).

פשוט קניתי ספר (לא זוכר איך קוראים לו- אבל הוא ארוך כזה בצורה לא פרופורציונאלית לרוחב... הייה מעצבן לעבוד איתו) עם כל מיני בעיות וכו', מיוחד לבגרויות אם אני לא טועה, למדתי ממנו, תרגלתי קצת חודש לפני הבגרות וזהו.

זה באמת לא מהבגרויות שצריך להשקיע בהן הרבה... ההבדל בסכם לאוניברסיטה יהייה כל כך זניח אם תקבלו 20 נק' יותר או פחות שזה לא שווה השקעה...

פורסם

הציון בדרך כלל מציין אם הרמה שלך בעברית, ובעיקר אם תצליח לתקשר עם אחרים.

לא צריך לעשות את זה בשביל הסכם אלא בשביל החיים.

פורסם

אתה רציני?

מי בחיים מסתכל על הציון שלך ב2 יח"ל לשון לפני שהוא מחליט אם להיות חבר\ שותף\ מעסיק שלך? ::)

פורסם

איזה שטות.

לשון לא מעיד על הרמה של העברית בגרוש.

עובדה שהשנה שכותבים חיבורים אני מתנסח נהדר ויש לי אוצר מילים מעולה- שהמורה אפילו אמרה

שעם רמה כל כך גבוהה אני מסתכן שהבוחן לא יבין מה שכתבתי.

אני חושב שהספר שהתכוונת אליו נקרא "לומדים ללשון בקלות", ספר כזה סגול של גאולה ברקוביץ..

פורסם

אצלי גם הלשון על הפנים, 50 סופי, בעע נקווה בי'ב עם החיבור שיצא לי עובר.

לעומת זאת 5 כימיה, 5 ביולוגיה, 5 פיסיקה, 4 מטמטיקה, 5 אנגלית ותנ''ך, הסטוריה, ספרות יש לי ציונים מעולים ממוצע 85 :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים