עבור לתוכן

השנאה לדת היהודים

Featured Replies

פורסם

מסכן הבגד :'(

• תגובות 54
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יותר מסכן עיקרון החופש שנפגע :'(*מדליק נר לזכר עיקרון החופש*

פורסם

יא חתיכת דביל, לשרוף בגד זה לחמצן כותנה ופוליאסטר, לשרוף מזוזה זה לירוק על מורשת של אלפי שנים!

על הזין שלי מה בגד עושה ללב הפגיע שלך, לך תשיג קצת ערכים שלא כוללים השתמטות מהמדינה וזדיין לי מהפנים.

מצטער לומר לך אבל זה ממש שטויות.

אני מסכים עם LOLLIOPOP

לפי השוואה א':

לשרוף בגד=לשרוף כותנה ופוליאסטר

לשרוף מזוזה=לשרוף עץ ודיו

לפי השוואה ב':

לשרוף בגד=למחות נגד חופש/ערכים של קבוצה מסויימת

לשרוף מזוזה=למחות נגד חופש/ערכים של קבוצה מסויימת

אתה לא יכול לערבב בניהם.

פורסם

בטח שאני יכול, סתכל:

ציטוט של: Kurt ב היום בשעה 23:03:40

יא חתיכת דביל, לשרוף בגד זה לחמצן כותנה ופוליאסטר, לשרוף מזוזה זה לירוק על מורשת של אלפי שנים!

על הזין שלי מה בגד עושה ללב הפגיע שלך, לך תשיג קצת ערכים שלא כוללים השתמטות מהמדינה וזדיין לי מהפנים.

וואי, איזה יופי.

פורסם

זה שאתה יכול לא אומר שאתה צודק, נכון?

פורסם

KURT

טוב תהנה

אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מתווכחים על מנת להוציא את האמת או הכי קרוב שאפשר החוצה, לא סתם לנפח לעצמנו את האגו.

:kopfpatsch:

פורסם

צודק? אולי לא. הגיוני? כן. יותר ממך? you fucking bet

אי אפשר להשוות מחאה על דת למחאה על עיקרון פוליטי, צאו מהסרט שהבגרות באזרחות הכניסה אותכם אליו.

כמו שלשרוף את מכה בלהבות זה לא אותו דבר כמו לשרוף מיליוני בגדים, זה פשוט פאזה אחרת.

דתות לא נכנסות בהגדרות יבשות ומטומטות כמו "קבוצה מסוימת עם ערכים" , פאק.

טוב אין לי מה להגיב יותר, רק בריאות שיהיה לכם באמת.

פורסם

על זה ניתן להתווכח.

מסכים איתך שלשרוף את מכה בלהבות זה לא כמו לשרוף מיליוני בגדים, אבל לא על זה דיברנו - נכון?

זה לא עיקרון פוליטי. חופש הוא מושג, זכות. עניין עקרוני זה לשמור על הזכות הזאת, איך לעזאזל קישרת את זה לפוליטיקה?!

ובשביל אדם לא מאמין, דתות בהחלט יכולות להכנס להגדרות יבשות.

פורסם

אי אפשר להשוות מחאה על דת למחאה על עיקרון פוליטי, צאו מהסרט שהבגרות באזרחות הכניסה אותכם אליו.

כמו שלשרוף את מכה בלהבות זה לא אותו דבר כמו לשרוף מיליוני בגדים, זה פשוט פאזה אחרת.

דתות לא נכנסות בהגדרות יבשות ומטומטות כמו "קבוצה מסוימת עם ערכים" , פאק.

טוב אין לי מה להגיב יותר, רק בריאות שיהיה לכם באמת.

אם אני מבין אותך נכון, אתה אומר שלדתיים הדת מסמלת הרבה יותר מאשר דמוקרטיה/חופש ביטוי מסמלת לחילונים, אז הם נפגעים הרבה יותר?

זה אולי נכון אבל זה בעייה שלהם, אלה השלכות של הנעשים שלהם.

אלה ששורפים בגדים עושים זאת על מנת למנוע מאנשים אחרים להתלבש איך שהם רוצים, כלומר הם מנסים לכפות את דעתם

אלה ששורפים מזוזות עושים זאת על מנת להתנער מהכפייה, הם אולי שונאים את הדתיים אבל אין להם כוונה להגיד להם מה לעשות.

(חוץ מזה שהם גם כנראה דפוקים בשכל, והמחאה שלהם לא לגיטימית בעיני)

הנקודה היא שזה לא סתם גזענים נאצים שמחפשים מי לשנוא, הם נפגעו מהדת וזו המחאה שלהם, ככה זה נראה לי לפחות.

פורסם

אלו ששורפים בגדים עושים זאת על מנת לעורר פרובוקציה ותו לאו, הרי הם לא באמת יכולים לשרוף את כל הבגדים הלא צנועים בעולם.

פורסם

ו... עדיין אין הבדל.

גם שריפת דגל ומזוזה זה מחאה שהיא בצורת פרובוקציה.

פורסם

רגע שניה, את הבגדים שאתה מדבר עליהם תלשו מאיזו בחורה או פשוט "מצאו" איפשהו?

את המזוזות עקרו! פגעו ברכוש.

ברור שיש הבדל בין השניים, אבל מה זה לעזאזל קשור לציור צלבי קרס ע"י חבורת דבילים?

פורסם

ואתה חושב שהתגובה היתה שונה אם הם היו לוקחים מזוזה משלהם ושורפים אותה מול אנשים שיכולים לראות את זה?

פורסם

אתה עכשיו עובר לספקולציות? אני מדבר איתך על 2 מקרים שקרו.

אתה יכול להשוות בין השניים רק אם הם קרו באותה סיטואציה.

חוץ מזה שקצת קשה להשוות בין בגד שרירותי זה או אחד למשהו מוגדר באופן אבסולוטי.

פורסם

צודק, אם אתה מסתכל על עצם העבודה שהיתה כאן פגיעה ברכוש אז כמובן שהמקרה של המזוזה חמור יותר, אבל אנחנו מדברים על זה מההיבט של פגיעה באוכלוסיה מסוימת(או היהדות מול אנשים שמתייחסים לחופש כאל ערך עליון, תבחר אתה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים