עבור לתוכן

השנאה לדת היהודים

Featured Replies

פורסם

אז ככה היום מפגינים חלק מהנוער בישראל את סלידתם מהיהודים וכל הקשור לדת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358699,00.html

מחר הם יהרגו יהודים דתיים כי המחאה של שריפת מזוזות ודגלים לא עשתה את שלה.

פני הדור כפני הכלב.

אבל עזבו " תחי הדמוקרטיה " הרי הם מביעים את מחאתם. וזה לגיטימי ביותר מסכנים הרי הם רק ילדים.

ובטח יש סיבה שהם עשו את זה.

בית ז***ת המדינה הזו פשוט בית ז*** אחד גדול.

• תגובות 54
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי יותר מתאים המינוח חולי-נפש מאשר שונאי ישראל

בהמשך סיפרו לחוקרים ההמומים כי נהגו לבצע חתכים בגופם של חבריהם, לגנוב חפצים ולהשחית רכוש ציבורי. באחד המקרים, בעקבות ריב על נערה, הגיעו אליה הביתה ומרחו צואה על הדלת. הם גם השתלטו על מבנה נטוש, שאותו הפכו "חפ"ק" לפעילויות האלימות שלהם.

פורסם

לדעתי יותר מתאים המינוח חולי-נפש מאשר שונאי ישראל

:xyxthumbs:

פורסם

ולמען ההשוואה, יש גם את אלו ששורפים בגדים כי לא נראים להם צנועים מספיק, ומשחיטים בגדים של אחרים ויש שמתנשקים עם הקוף מפרס ומברכים על הפצצה שלו והם יהודים כשרים 100%. ותפסיקו להעליב את חולי הנפש - אלו מסכנים שלא התברכו בבריאות הרוח, ואלו... אתם מבינים לבד.

פורסם
  • מחבר

ולמען ההשוואה, יש גם את אלו ששורפים בגדים כי לא נראים להם צנועים מספיק, ומשחיטים בגדים של אחרים ויש שמתנשקים עם הקוף מפרס ומברכים על הפצצה שלו והם יהודים כשרים 100%. ותפסיקו להעליב את חולי הנפש - אלו מסכנים שלא התברכו בבריאות הרוח, ואלו... אתם מבינים לבד.

נטורי קרתא מוקצים גם בעולם הדתי יהודי. ולא, הם לא יהודים כשרים 100%.

אין לי בעיה עם בגדים אבל למה דגל או מזוזה?

פורסם

מעניין למה זה לא מפתיע אותי...

פורסם

חולי הנפש הגיעו גם לבית הספר שלי היום :|

ריססו בלילה על הקירות החיצוניים של בית הספר שלי צלבי קרס, "מוות ליהודים", "היטלר" ועוד...

פורסם

^^^אתה לומד בפתח-תקוה? כי מי שעשה את זה, בפעם האלף כבר, בגללם עצרו מכרים שלי בחשד שהם עשו את זה, ל-48 שעות, בלי לראות עו"ד ולא את ההורים ולא כלום. בסוף שחררו כי לא היה ראיות. מכרים שלי מתים למצוא את החברה' שבאמת עשו את זה כי לא מספיק שזה דבר מחורבן, בגללם מאשימים אנשים אחרים.

פורסם

נטורי קרתא מוקצים גם בעולם הדתי יהודי. ולא, הם לא יהודים כשרים 100%.

אין לי בעיה עם בגדים אבל למה דגל או מזוזה?

מה ההבדל בין בגד לדגל או מזוזה?

בגד לא צנוע - מסמל את חופש הבחירה ואת הזכות לעשות כרצוני.

דגל - מסמל את מדינת ישראל.

מזוזה - מסמלת את היהדות.

אתה טוען שיש הבדל בחשיבות של 3 הדברים?

ואנא ממכם, אל תכלילו את כל חולי הנפש. במקרים כאלו מדובר רק בחולי נפש מסוג אחד שהם אסוציאלים.

פורסם

הדגל מייצג את העם ואת המדינה, המזוזה קדושה ליהדות, ובגד...בגד זה חתיכת בד מעוצבת.

פורסם

חולי נפש. :bash:

פורסם

^^^אתה לומד בפתח-תקוה? כי מי שעשה את זה, בפעם האלף כבר, בגללם עצרו מכרים שלי בחשד שהם עשו את זה, ל-48 שעות, בלי לראות עו"ד ולא את ההורים ולא כלום. בסוף שחררו כי לא היה ראיות. מכרים שלי מתים למצוא את החברה' שבאמת עשו את זה כי לא מספיק שזה דבר מחורבן, בגללם מאשימים אנשים אחרים.

לא, באר שבע

פורסם

הדגל מייצג את העם ואת המדינה, המזוזה קדושה ליהדות, ובגד...בגד זה חתיכת בד מעוצבת.

כשאתה שורף אותו בגלל שהוא "לא צנוע" הוא מסמל את עיקרון החופש, משהו שלדעתי(ודעתי בלבד) הוא יותר חשוב מדגל ולא פחות חשוב ממזוזה.

אבל בסופו של יום, כל אחד מהדברים האלו חשובים מאד לאוכלוסיה מסוימת ולכן על כולם ראוי להגן ולשמור ולהתחשב באותה אוכלוסיה.

פורסם

אם משהו ששורף בגד בגלל שהוא לא צנוע פוגע בך...well...חסרות לך בעיות בחיים.

פורסם

תאמין לי שלא חסרות לי בעיות בחיים. מה שכן חסר לי זה מזומנים(תתפלאו איך החיים יכולים להשתפר בעזרת כסף).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים