עבור לתוכן

פיגוע טרור באילת 3 הרוגים

Featured Replies

פורסם

וכשבכל אתר אינטרנט וערוץ טלוויזיה ערבי צועקים בקולי קולות "היהודים הרוצחים\גנבים\רשעים שכל היום זוממים להשתלט על העולם" אתה לא נעלב?! צא כבר מהתמימות שלך.

וד"א אם יש ערבים שגולשים בפורום הזה, הם ככל הנראה מספיק אינטיליגנטים כדי לא להעלב מכמה הערות פה ושם.

• תגובות 53
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חבל שכמה גולשים לא מספיק אינטליגנטים בשביל להימנע מההערות האלו.

פורסם

סליחה?!

לערבים בכיף אפשר לצעוק על כול מי שהם רוצים שהוא רוצח, פאשיסט וכל מה שהם רוצים ואני צריך לצנזר את עצמי ולא להביע את הדעות שלי?!

בא תהייה עוד קצת צבוע...

פורסם

פאק, אתה חייב להיות כל כך סתום?!

אתה שונא ערבים, לך צעק ברחובות.

אבל מה הקשר לפורום הזה?

האם תעמולת החמאס האנטי ישראלית הגיעה לעמודי הפורום? לדעתי לא.

אז למה אתה חייב לשפוך את הגזענות שלך פה בלי סיבה?

זה נהיה כבר ממש מטרד לקרוא או להשתתף בפורום בוויכוח פוליטי בלי לקרוא כל מיני אמירות גזעניות מגעילות ללא קשר לנושא השיחה שמופיעות רק בגלל שהוויכוח כולל בו את המילה "ערבים".

וד"א, יש פה גם חוקי פורום.

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.
פורסם

זה שמבחינתך כל איזכור של הערבים היקרים שלך ישר נחשב לגזענות, לא אומר שזה גזענות. זה שיש לך בעיות בהבנת הניקרא לא אומר שאני גזען. זה ש"במקרה" כל המחבלים והרוצחים שבהם מדובר הם... :o ... ערבים ובגלל שאני שונא את הרצחנות הזו- לא אומר שאני גזען. זה אומר שאתה צבוע מתחסד.

ואתה באמת לא חייב לענות לתגובות שלי...

פורסם

מישהו דיבר ישירות עליך?

אני שונא ערבים

ותאמנינו לי הם עושים לנו ת'עבודה במלחמות שלהם

אמן ימותו כולם

עכשיו אתם מבינים למה קוראים להם ערבים? כי הם מטומטמים

מזל שנולדתי יהודי

פורסם

GOSHA אז ראית SPACE OFFICE....אחלה סרט מקווה שנלמד ממנו משהו...

פורסם

GOSHA

אולי לפחות ביום של פיגוע באילת תנסה להיות קצת יותר פרו יהודי- ישראלי , יותר מאשר מגן על הערבים. אני לא אומר שצריכה להיות גזענות בפורום אבל בכול זאת . . .

פורסם

חבל, חבל לי לחלק אזהרות בת'רד של פיגוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים