עבור לתוכן

פיגוע טרור באילת 3 הרוגים

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358217,00.html

אולמרט: אילת תתגבר; השקט היה מדומה

לא :o :o :o

באמת?!

אז המצב לא מצויין כמו שהוא טען כל הזמן הזה?!

הוא... שיקר?! :o :o :o

• תגובות 53
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ראבק אנשים אנחנו נמצאים במלחמה ובמלחמה כמו בכול מלחמה צריך להכנס באמא שלהם וחזק !!

עין תחת עין יד תחת יד

צודק, אם הם היו במצבנו ואנחנו במצבם מזמן לא היית לנו מדינה, צריך להחזיר להם כמו שהם היו מחזירים לנו אם הם היו יכולים

פורסם
ראבק אנשים אנחנו נמצאים במלחמה ובמלחמה כמו בכול מלחמה צריך להכנס באמא שלהם וחזק !!

עם מה בדיוק? צבא גדול ומגושם כמו צה"ל?

תפנימו כבר: הדרך היחידה להילחם בלוחמי גרילה ערבים זה לנהל מלחמת גרילה משלנו.

כמו לגייס 250 אלף ישראלים, לתת להם m-16 ולשלוח אותם לשטחים ללא כלי רכב או מדים וסימנים מזהים (אבל אמצעי זיהוי מתוחכמים אחרים), ולצפות בכאוס ובטבח מהבית בCNN.

;D

פורסם

צונזר ע"י עצמי

פורסם

צריך לגרום למלחמות פנימיות גדולות יותר. רק זה יפתור את הבעיה - שהם יהרגו אחד את השני !

פורסם

אני שונא ערבים

ותאמנינו לי הם עושים לנו ת'עבודה במלחמות שלהם

אמן ימותו כולם

פורסם

רק שהבני זונות לא יתעוררו וייזכרו מה "באמת חשוב" (לבצע פיגועי התאבדות וראווה בתוך שטחי ישראל) וימשיכו להרוג אחד את השני מהר יותר ממה שהם משריצים.

פורסם

ליבי עם משפחות ההרוגים והפצועים.

והנה ההבדל בין הדרך שלנו להקמת מדינה לבין הדרך אותה בחרו לעצמם הפלשתינאים, בעוד שלנו גם היו אירגונים שונים אשר היו "אויבים" הם לא טבחו אחד בשני בנשים וילדים הקשורים לאירגונים.

גם לא פגענו באזרחים אלא השתדלנו עד מאוד לפגוע רק בגורמים בריטיים רשמיים.

והנה הפלשתינאים, "עם עתיק יומין" כהגדרתם שלהם עדיין נלחמים אחד בשני בשיניהם, אגרופיהם ורוביהם וטובחים ב"מקורבים" לאירגון זה או אחר אבל לאף אחד לא אכפת, לא.. פתאום העולם שותק... איפה הכותרת הסנסציוניות בעולם על "טבח ברצועה על ידי אירגוני מיליציה פלשתינאים"? לא... זה לא נשמע טוב... הפלשתינאים הם הרי עם מסכן שסה"כ רוצה בעצמאות... ישראל היא הגורם הרע והמרושע כאן, ואיך אפשר לעשות סיפור טוב משני מוטיבים שונים של אותו גיבור ללא מפלצת?

מזכיר לי סטריפ מהקומיקס המצויין Dry Bones(לינק:http://drybonesblog.blogspot.com/) שבו שני אנשים מדברים וזהו תוכן שיחתם:

איש 1: שמעת?? ארבעה פלשתינאים חפים מפשע ברצועה פשוט נטבחו!

איש 2: לא, לא שמעתי! איך זה ייתכן?

איש 1: אוי זה הרי ברור.

איש 1: ישראל לא הייתה מעורבת.

When Will This Endless Circle of Death stop rolling? Probably never.

פורסם

צנזרתי את ההודעה הקודמת שלי

בגלל שמצד אחד אני שונא ערבים

אבל העובדים של אבא שלי מאוד נחמדים

וכיף לדבר איתם...

אז צנזרתי..

פורסם

נורא נחמדים... עד ש... ::)

כבר לא סומכת על אף אחד.

פורסם

על תסמכו, אבל אל תשפטו גם מוקדם מדי..וזה לא קשור לערבים.

והנה הפלשתינאים, "עם עתיק יומין" כהגדרתם שלהם עדיין נלחמים אחד בשני בשיניהם, אגרופיהם ורוביהם וטובחים ב"מקורבים" לאירגון זה או אחר אבל לאף אחד לא אכפת, לא.. פתאום העולם שותק... איפה הכותרת הסנסציוניות בעולם על "טבח ברצועה על ידי אירגוני מיליציה פלשתינאים"? לא... זה לא נשמע טוב... הפלשתינאים הם הרי עם מסכן שסה"כ רוצה בעצמאות... ישראל היא הגורם הרע והמרושע כאן, ואיך אפשר לעשות סיפור טוב משני מוטיבים שונים של אותו גיבור ללא מפלצת?

מעולה. שווה ציטוט.

פורסם

זה גם נראה לי מוזר. אולי התקשורת העולמית לא רצתה להביך את עצמה אחרי שכל השנים הם הציגו אותם כקדושים מעונים ואותנו כמפלצות.

וזה כן קשור לערבים - יותר ערבים מתים אחד בידי השני מאשר בכל המלחמות שהמערב יצא אליהן נגדם.

פורסם

העבירו לי את שקית הנייר, שוב יש לי בחילה.

פורסם

זה כבר מגיע לסופר הקרוב לביתך.

"כל המשפחה שמחה מאוד כששמעה שמוחמד הוא 'הגיבור' שביצע את הפיגוע . ידענו שהוא מאוד חיכה והתפלל לרגע הזה. כל הזמן הוא אמר 'הלוואי שאני אהיה שאהיד , הלוואי שאעשה פיגוע', והנה אללה נתן לו את הזכות" - כך אמר ל-ynet נעים סקסק, אחיו של מוחמד סקסק שביצע את הפיגוע באילת, בו נהרגו שלושה בני אדם.

מה נסגר איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים