עבור לתוכן

בעיה מוזרה על XP - משהו שקשור לאיזה MSVCR71.DLL - בבקשה עזרה !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים רציתי לראות איזה סרט ב HD 720P שיש לי בפורמט קובץ MKV. שראיתי אותו כבר פעמיים על המחשב שלי בעבר..

בזמנו הורדתי והתקנתי תוכנה שנקראית Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe שהיא כוללת בתוכה את כל הקודקים שצריך בשביל קבצים מסוג זה וגם קודקים כלליים כמו - AC3 וכו'.. לפני כחודשיים בערך המחשב עבר פרמוט והתקנה מחדש של הכל ומאחר ולא הייתי צריך להפעיל קבצי MKV (עד אתמול..) לא התקנתי את התכנה הזאת. וכאן נכנסת הבעיה שלי :

התקנתי את התכנה בדיוק כמו בעבר והכל עבר בהצלחה, אבל, כשאני מפעיל את הסרט (בכל נגן שהוא..) קופצת לי ההודעה שבתמונה ולאחר מכן רשום לי UNKNOWN FILE FORMAT . אותו הדבר כשאני מנסה להפעיל רק את התכנה עצמה .. טוען שחסר לו MSVCR71.DLL ..

מה זה הקובץ הזה? למה הוא בכלל חסר ? ואיך אני מסדר את זה ?!! בבקשה דחוף ! אני חייב להראות למישהו את הסרט ב HD !! ובלי קשר אני שונא שיש בעיה לא פטורה ..

תודה מראש למי שישפוך לי אור על העניין ..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי שניה לפני שענית.. לא ממש ידעתי איפה לשים אותו אז נחשתי שמן הסתם הוא כמו רוב ה DLL שבמחשב יושב ב SYSTEM32 ..

וצדקתי..

תודה רבה על העזרה בכל אופן !!!

* סתם בשביל ידע כללי - מישהו יכול לשער למה לעזאזל הוא בכלל חסר שם ??! אני בטוח לא הסרתי אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים