פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר הם היו חברים טובים והוא אף פעם לא הזכיר את האח... אפילו אישו לא ידעה על האח התאום...חוץ מזה, סתם כפיל לא הייה מסכים שיכרתו לו את האצבעות...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים הם היו חברים טובים והוא אף פעם לא הזכיר את האח... אפילו אישו לא ידעה על האח התאום...חוץ מזה, סתם כפיל לא הייה מסכים שיכרתו לו את האצבעות...זה בדיוק מה שאני אומר - איך אח תאום אם אף אחד לא ידע על קיומו לפני כן? משהו כאן לא מוסבר בעליל בעלילה של הסרט. פתאום מפילים עלינו כפיל שלו בלי להסביר כלום...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני חושב שזה היה אדם שדומה לו, כמו הכפיל של אנג'יר, לא אח תאום [קרוב משפחה].
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר אמרו בסוף שזה אח שלו...חוץ מזה, כל הסרט זה על ההקרבה של הקוסמים למען התהילה... יש את הסיני הזקן ש30 שנה לא הולך ישר, יש את שני האחים שחיים חצי חיים כל אחד (ובחצי מהזמן מתחזים למישהו אחר או מתחבאים), ויש את ההתאבדות של זה שמשתכפל...
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני חושב שזה היה אדם שדומה לו, כמו הכפיל של אנג'יר, לא אח תאום [קרוב משפחה].תפסיק כבר לעשן...ראית ת'סרט בכלל? מגלים הכל בסוף הסרט.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים ראיתי אותו שלוש פעמים מההתחלה עד הסוף, איפה אומרים שהוא אח? אומרים שהם התחלקו בהכל, לא ראיתי יותר.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים ^^^כן זה עשוי לעזור...בסצינה של הסיום כשכביכול בורדן, ניגש אל אנג'יר ויורה בו- הוא מגלה לו איך הם שיטו בו.שם הוא מספר שיש (יותר נכון היה לו) תאום זהה.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים א. ממליץ לכם לראות את כל הסרטים של כריסטופר נולן (במיוחד את ממנטו ובאטמן מתחיל). ב. גם אתם כל הסרט חשבתם על ה tesla coil מ command & conquer ? ג. למי שלא ידע השחקן של טסלה היה דויד בואי.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים כן, גם אצלי הדבר הראשון שעולה בראש כשאמרו טסלה זה רד אלרט ;Dתגידו, האדם שרואים בשבריר שניה האחרון של הסרט, זה עוד שכפול של אנג'יר, בובה או החבוב השני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.