עבור לתוכן

התקנת XP על מחשב חדש עם SATA 2

Featured Replies

פורסם

שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף.

בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב:

"וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט",

תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו,

האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ?

עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות

הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור

NVIDIA RAID CLASS DRIVER

או

NVIDIA NFORCE STORAGE CONTROLLER

בעיה נוספת:

לפני שבחרתי במסלול של התקנת הדרייברים ניסיתי להתקדם ללא התקנתם והגעתי לשלב של חלוקה למחיצות ומשום מה הוצע לי

רק NTFS ולא FAT32 ,אני מעונין ב FAT32 כי כך היה בעבר,כיצד לבצע את ההתקנה ל FAT32 ?

מה המשמעות של NTFS ?

האם אוכל להעביר לדיסק זה קבצים שניצרבו על CD ממערכת שעבדה ב FAT32 ?

האם לאחר שאתקין דרייברים מהדיסקט תוצע לי גם האפשרות של FAT32 ?

מה הגודל המקסימלי של מחיצה תחת FAT32 ?

מה החלוקה המומלצת של דיסק 160GB ?

תודה

פורסם

שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף.

בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב:

"וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט",

תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו,

האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ?

הדיסק מזוהה. אין צורך בשום דרייברים רק תפרמט אותו ועבודה נעימה.

עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות

הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור

NVIDIA RAID CLASS DRIVER

או

NVIDIA NFORCE STORAGE CONTROLLER

אתה לא צריך את זה בכלל.

בעיה נוספת:

לפני שבחרתי במסלול של התקנת הדרייברים ניסיתי להתקדם ללא התקנתם והגעתי לשלב של חלוקה למחיצות ומשום מה הוצע לי

רק NTFS ולא FAT32 ,אני מעונין ב FAT32 כי כך היה בעבר,כיצד לבצע את ההתקנה ל FAT32 ?

מה המשמעות של NTFS ?

מומלץ שתפרמט ל-NTFS - זאת מערכת קבצים עדיפה על FAT32 המיושן מכל בחינה.

במידה ותרצה לשנות משהו - אתה תמיד יכול לחזור ל-FAT32 בעזרת תוכנה חיצונית. לא חסר.

האם אוכל להעביר לדיסק זה קבצים שניצרבו על CD ממערכת שעבדה ב FAT32 ? כן

האם לאחר שאתקין דרייברים מהדיסקט תוצע לי גם האפשרות של FAT32 ? לא קשור.

מה הגודל המקסימלי של מחיצה תחת FAT32 ? חיפוש.

מה החלוקה המומלצת של דיסק 160GB ? אתה יכול לחלק אותו חצי חצי או להשאיר אותו ככה. תלוי בשימושים שלך.

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה,מדוע לא הוצעה האפשרות של FAT32 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים