פורסם 2007 בינואר 2818 שנים שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף.בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב:"וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט",תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו,האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ?עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניותהועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחורNVIDIA RAID CLASS DRIVERאו NVIDIA NFORCE STORAGE CONTROLLERבעיה נוספת:לפני שבחרתי במסלול של התקנת הדרייברים ניסיתי להתקדם ללא התקנתם והגעתי לשלב של חלוקה למחיצות ומשום מה הוצע לירק NTFS ולא FAT32 ,אני מעונין ב FAT32 כי כך היה בעבר,כיצד לבצע את ההתקנה ל FAT32 ?מה המשמעות של NTFS ?האם אוכל להעביר לדיסק זה קבצים שניצרבו על CD ממערכת שעבדה ב FAT32 ?האם לאחר שאתקין דרייברים מהדיסקט תוצע לי גם האפשרות של FAT32 ?מה הגודל המקסימלי של מחיצה תחת FAT32 ?מה החלוקה המומלצת של דיסק 160GB ?תודה
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף.בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב:"וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט",תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו,האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ?הדיסק מזוהה. אין צורך בשום דרייברים רק תפרמט אותו ועבודה נעימה.עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניותהועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחורNVIDIA RAID CLASS DRIVERאו NVIDIA NFORCE STORAGE CONTROLLERאתה לא צריך את זה בכלל.בעיה נוספת:לפני שבחרתי במסלול של התקנת הדרייברים ניסיתי להתקדם ללא התקנתם והגעתי לשלב של חלוקה למחיצות ומשום מה הוצע לירק NTFS ולא FAT32 ,אני מעונין ב FAT32 כי כך היה בעבר,כיצד לבצע את ההתקנה ל FAT32 ?מה המשמעות של NTFS ?מומלץ שתפרמט ל-NTFS - זאת מערכת קבצים עדיפה על FAT32 המיושן מכל בחינה.במידה ותרצה לשנות משהו - אתה תמיד יכול לחזור ל-FAT32 בעזרת תוכנה חיצונית. לא חסר.האם אוכל להעביר לדיסק זה קבצים שניצרבו על CD ממערכת שעבדה ב FAT32 ? כןהאם לאחר שאתקין דרייברים מהדיסקט תוצע לי גם האפשרות של FAT32 ? לא קשור.מה הגודל המקסימלי של מחיצה תחת FAT32 ? חיפוש.מה החלוקה המומלצת של דיסק 160GB ? אתה יכול לחלק אותו חצי חצי או להשאיר אותו ככה. תלוי בשימושים שלך.תודה
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים FAT32 היא מערכת ניהול קבצים מיושנת ופחות טובה מאשר NTFS ולכן אין סיבה להמליץ עליה. הנה השוואה קטנה ביניהן שלא תותיר לך ספק באשר לבחירת מערכת הקבצים שלך:http://faq.arstechnica.com/link.php?i=1227&PHPSESSID=94ac6875d6db6661fe4384ead57a81ef
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.