פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב?קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון?ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים קיבלתי השבוע ספק כוח שהזמנתי מארה"ב.חייבו אותי במע"מ (כולל על מחיר המשלוח!) וב-"אגרת מחשב" של 22 ש"חבתיאור המוצר כתבו במכס "חלק למחשב"טלפון לבירורים בנושא מכס: 03-6303369
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים איך הם לא מתביישים עם ה"אגרת מחשב" הזאת???קרה לי אותו מקרה עם מקלט GPS...
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר תודה בינתיים, אני אנסה להתקשר למכס ביום ראשון אם ככה...מישהו מכיר חנות אינטרנט זולה עם אתר אינטרנט נורמלי בארה"ב? (שמן הסתם מציעה גם שירות משלוח לכתובות בילאומיות)
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר לא משנה, כבר בררתי ולמי שזה מעניין אותו:אין מכס על רכיבי מחשב שמיובאים אישית מחו"ל בדואר.אולם יש מע"מ, והמשמעות היא: 15% ממחיר הרכיב כולל מחיר המשלוח (shipping).תודה בכל אופן לכל מי שהגיב עד עכשיו ושבוע טוב!
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים קיבלתי השבוע ספק כוח שהזמנתי מארה"ב.חייבו אותי במע"מ (כולל על מחיר המשלוח!) וב-"אגרת מחשב" של 22 ש"חבתיאור המוצר כתבו במכס "חלק למחשב"טלפון לבירורים בנושא מכס: 03-6303369יש לך מזל שלא היית צריך לעבור דרך מכון תקנים עם הספק.אחרת היית מצטער על היום בו נולדת.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אני שאלתי את המכס מה המס על כרטיס קול ולפי התשובה שלהם זה רק מע"מ, כמו שאמרו פה. לא הבנתי כל כך את הקטע הזה אבל- מע"מ אמור להיות על דברים שקנית בתוך המדינה, זה המטרה של המס הזה.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אני שאלתי את המכס מה המס על כרטיס קול ולפי התשובה שלהם זה רק מע"מ, כמו שאמרו פה. לא הבנתי כל כך את הקטע הזה אבל- מע"מ אמור להיות על דברים שקנית בתוך המדינה, זה המטרה של המס הזה. אפשר לשלם את המעמ בחו"ל לפי מה שידוע לי ושאתה בא לארץ אתה מקבל החזר או משהו כזה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים לא משנה, כבר בררתי ולמי שזה מעניין אותו:אין מכס על רכיבי מחשב שמיובאים אישית מחו"ל בדואר.אולם יש מע"מ, והמשמעות היא: 15% ממחיר הרכיב כולל מחיר המשלוח (shipping).תודה בכל אופן לכל מי שהגיב עד עכשיו ושבוע טוב!אתה בטוח? איפה ביררת? כי לפני כמה חודשים היה עלזה ת'רד והביאו קישור שהצדיק אותך, אבל לא מזמן נכנסתי וכבר זה השתנה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר דיברתי בטלפון עם נציג שירות בירורי מכס בדואר ישראל כך שאני מאמין שהמידע מהימן...
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אפשר לשלם את המעמ בחו"ל לפי מה שידוע לי ושאתה בא לארץ אתה מקבל החזר או משהו כזה אני לא כזה מתמצא בכול הנושא של מכס אבל החזר ובארץ לא נישמע לי הגיוני במיוחד :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.