פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים בוקר טוב!לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה)ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי.לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEMאין לי מושג מה לעשות!הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר.בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים בתור התחלה נראה לי שיש לך בעיה בדיסק. אשר לשאלתך : :saint: כאשר מתחילים את תהליך ההתקנה במסך הראשוני ישנן אופציות לבחירה, אחת האופציות היא R שמכניסה אותך לחלון דומה ל DOS. לאחר כניסה לחלון זה יש להמשיך לפי המתואר בקישור כאן.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים נסה לעשות repair כפי שגל הציע.כמו כן, נראה שיש לך בעיה בהרד דיסק.תריץ בדיקת מלאה (כולל surface scan) על הדיסק וחפש bad sectors.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר הקטע הוא שהוא לא מעלה את המסך פתיחה של הווינדווס.ואין לי מושג איך לעשות Scan surface.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים קודם תעשה repair.כשתגיע לווינדוס אני אסביר לך בדיוק כיצד לעשות את הבדיקה.אתה גם יכול להוריד דיסקט מהאתר של החברה שמייצרת את הדיסק שלך ולבדוק עם תוכנה שלהם.
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים מחבר הורדתי תוכנות של סיגייט שיבדקו את ההארד דיסק והם גילו שהוא פגום אז אני אצטרך להחליף אותו.בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעזר. פני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.