פורסם 2007 בינואר 2718 שנים כן, זה אותו אחד. הוא חתיכת עוף מוזר.. הוכחה לכך שהוא עוף מוזר היא החיקוי המעולה והקורע שהוא עושה ליונים
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר למה אומרים שהוא גרוע הוא דווקא קצת מצחיק...אהבתי שהוא אמר יש לי ריבועים בבטן הרים תחולצה והראה ציור שהוא עשה על הבטן עם טוש של ריבועים חחח
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אמני סטנד-אפ ישראלים פשוט פתטיים. הומור אסלות, בדיחות ברמה כה נמוכה.יש פה כמה מעולים שהזכירו, כולם אמריקאיים.אחד נוסף לרשימה הזאת, הוא Jim Gaffigan. פשוט מעולה.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אני שונא את שחר חסון הוא פשוט דפוק היתי בהופעה שלו פה בטכניון וכל ה"בדיחות" שלו עלובות והוא מנסה לעשות אותם יותר מצחיקות על ידי זה שהוא מוסיף ולגריות וירידות על אנשים פשוט בן אדם מגעיל ורדוד רק אספסוף יכול לאהוב אותובכל מקרה אני בחרתי בקיציס ופרידמן למרות שקיציס לא מצחיק בכלל אבל פרידמן חולה נפש ואחלה בן אדם חבל שבזמן האחרון הוא לא מופיע בארץגם אדיר מילר אחלה גבר וקומיקאי טוב וכנ"ל לגבי שלום אסייג שהוא מאוד מצחיק
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים ^^פרידמן מופיע, אבל לא בסטנד אפ.. אלא כחלק (המרכזי) בלהקת "טל פרידמן והקריות"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.