עבור לתוכן

איזה סטאנדאפיסט הכי מצחיק לדעתכם?

איזה סטאנדאפיסט הכי מצחיק לדעתכם? 1,906 הצבעות

1. 1. איזה סטאנדאפיסט הכי מצחיק לדעתכם?

• רוועי לוי
    • שחר חסון
    • אדיר מילר
    • שלום אסייג
    • קטורזה
    • קיציס ופרידמן
    • מה קשור
    • אחר (תרשמו בהודעה)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ירון ברלד :lol: :lol: :screwy: :screwy:

• תגובות 49
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בכלל אומר כל הסטאנדאפיסטים האמריקאים הרבה פחות מצחיקים מהישראלי

בגלל שהרבה שמה של הצחוק הרבה יותר נמוכה, למשל מישהו שם יספר איזה סיפור מעפן (לדוגמא: איש אחד הלך הלך הלך התעייף התחיל לרוץ) ואתה תשמע את הקהל נשפך מצחוק, ממש על הריצפה - ככה זה בקומדי סנטר פארק (התוכנית שבערוץ ביפ) - האנשים שם פשוט לא מצחיקים! אותי..

אולי פעם ביש יציאה פסדר כמו למשל

On my 16 birthday my parents tried to surprise me with a car

But, they miss

בכל אופן תראו עובר כל גבול פרקים 1-20 ותהנו (יש מלא חלשים מסכנים אבל מלא סוסים)

קומדי סנטר פארק? לא.

קומדי סנטרל פרסנטס.

המצחיקים שהיו שם אלו בעיקר ברוס ברוס, דמיטרי מארטין, ופאבלו פרנסיסקו, שהוא בכלל קורע.

תראה את המופע שלו, Bits&Pieces

פורסם

לפי דעתי סיינפלד מצחיק

פורסם

אני אישית ילד מצחיק כל הסטאנדאפיסטים טובים לדעתי לכל אחד יש משהו שהוא טוב בו אותי אישית קשה להצחיק(שאני אומר להצחיק זה דמעות)אבל העולם הזה בעיניי מצחיק ממש לראות אנשים רציניים מתעצבנים ממש מצחיק אותי יש לי חבר הוא ממש רציני ושהוא עצבני הוא הורג אותי ממש אני מתפוצץ עליו מצחוק דברים טיבעים מצחיקים אותי שבן אדם צועק על שום דבר זה מצחיק אותי ועם כבר סטאנדאפיסטים אז ילדי השכונה הורגים אותי יש להם קטעים קורעים!

פורסם

מה אתה קשור?

שאלו איזה סטנדאפיסט מצחיק לדעתך, לא מה מצחיק אותך.

פורסם

אני אישית ילד מצחיק כל הסטאנדאפיסטים טובים לדעתי לכל אחד יש משהו שהוא טוב בו אותי אישית קשה להצחיק(שאני אומר להצחיק זה דמעות)אבל העולם הזה בעיניי מצחיק ממש לראות אנשים רציניים מתעצבנים ממש מצחיק אותי יש לי חבר הוא ממש רציני ושהוא עצבני הוא הורג אותי ממש אני מתפוצץ עליו מצחוק דברים טיבעים מצחיקים אותי שבן אדם צועק על שום דבר זה מצחיק אותי ועם כבר סטאנדאפיסטים אז ילדי השכונה הורגים אותי יש להם קטעים קורעים!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אפילו לא פסיק אחד... :lol::smile1:

פורסם

הייתי בזמן האחרון בהופעות של שחר חסון (לדעתי הוא היה הכי טוב) ואורי חזקיה (שגם היה מצוין, אבל פחות טוב)

הייתי גם בהופעות של שלום אסייג וישראל קטורזה (אבל לפני כמה חודשים) והם היו הרבה פחות טובים

פורסם

פיסוק הוא לא פשע!

פורסם

קומדי סנטר פארק? לא.

קומדי סנטרל פרסנטס.

המצחיקים שהיו שם אלו בעיקר ברוס ברוס, דמיטרי מארטין, ופאבלו פרנסיסקו, שהוא בכלל קורע.

תראה את המופע שלו, Bits&Pieces

תוקן

ואני יראה בהזדמנות...

פורסם

מהרשימה, רועי לוי תותח.

מחול אני לא מכיר הרבה, אבל כריס רוק מעולה.

היו גם כמה טובים בערוץ YES ישראלי, היה שם את אדם שרון וכאלה...

אגב,

פשוט מזעזע, מיילה זה שהוא מכוער לא מצחיק דפוק אידיוט עם הומור מהתחת

גם הוא עלה כלללללל שבוע (כל שבוע!!!) עם בדיוק, בדיוק בדיוק בדיוק אותו קטע.

כזה עלוב.... רואים עליו שהוא חסר חיים מעאפן כזה.

אם כי, היו כמה סרטונים באתר של אדם חסון של ירון הזה שיכור, זה כזה מצחיק שהוא נכנס להתקפי זעם שהוא שיכור, קורע!

פורסם

שגיא כהן.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר להשוות סטאנדאפיסט אמריקאי לישראלי?,לאמריקאים ולאירופאים יש הומור הרבה יותר עדין,ואתם לא תראו סטאנדאפיסטים מדברים מופע שלם על לזיין בחורות ולגמור להן על הגב :lol: :lol:

פורסם

שלום אסייג!!!...,שולט!

:lol: :lol: :lol:

פורסם

יומולדתתתת חברים!! היום יום הולדת!!!!

בתכלס הוא ממש חלש חוץ מקטע אחד שצחקתי בו עד דמעות וזה היה בעובר כל גבול, כשהוא חיפש משהו בארגן ואז אמר כזה "יאלללהההה סעמעמק" והעיף את הארגז על התפאורה, פשוט בכיתי מצחוק :lol:

פורסם
  • מחבר

ירון בלרד זה השמן החמוד הזה? שחיקה פיל גומר עם בקבוק של מים? או שאני מתבלבל עם אחד אחר? חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים