פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אתה רציני? סרטים יבשים עם "עלילה" מרדימה ומכות עם פחות מהלכים ממה שאפשר לעשות במשחק (חוץ מזה עם הברקים) אם כבר- אז הסרט של סטריט פאייטר ;D אתה אומר בצחוק נכון? סטריט פאייטר היה גרוע חוץ מזה העלילה לא חשובה בMK כל הסרט היה פעולה וזה מה שחשוב בסרטים בסגנון
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים לאהסיפור כל כך משעמם שהלכתי לראות את הסרט עם חבר בקולנוע (עוד לפני כמה שנים, הייתי בן 8 בערך) וגררתי אותו החוצה אפילו בגיל הזה. כבר אז הבנתי שהסרט הזה פשוט גרועגם במחשבה שניה שראיתי אותו שוב, לא לפני הרבה זמן- הדעה נשארת זהה. הוא גרוע.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים בSF היו יותר כוסיות :-Xומה בMK הייה פעולה? הכאילו מכות שנראו כמו בין ערסים בשכונה (שיודעים לקפוץ ממש גבוה...)?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר לכל מי שהמליץ על סרטים לא קשורים (ממתי לסטריט פייטר יש עלילה?!?!?)אז מחול הפיגיונות שנתנו כאן מקודם זו דוגמה ראויה
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים הסרטים "גיבור" ו"מחול הפגיונות" הם הסרטים שאתה מחפש. הם של אותו היוצר, ונדמה לי שהוא גם יצא את נמר דרקון (ואני חושב שהשחקנית שמשחקת את הלוחמת העיוורת במחול הפגיונות, שגם משחקת ב 2 הסרטים האחרים, היא אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי בקולנוע).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.