פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אני אישית מעריך יותר מכוניות "פשוטות" אבל מכונות נהיגה מצוינות (דוגמת הסוזוקי סוויפט ספורט, קליאו ספורט 197, מאזדה מיאטה, הונדה S2000) לא מכוניות שלא חסכו בהן בכלום ותקעו תג מחיר מופלץ אני לא מבינה מה זה קשור.. אני מאוד מעריכה מכוניות כאלה, קצת יותר יומיומיות, מה שנקרא מכונית לסופי שבוע. אבל סופר קארז זה משהו אחר לגמרי, זאת הזכות להתפרע לגמרי עם ההתלהבות ממכונית
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר אני לא מבין מה זה קשור.. אני מאוד מעריכה מכוניות כאלה, קצת יותר יומיומיות, מה שנקרא מכונית לסופי שבוע. אבל סופר קארז זה משהו אחר לגמרי, זאת הזכות להתפרע לגמרי עם ההתלהבות ממכונית כן אבל אנחנו יכולים רק לחלום אגב ראיתי סירטונים של הלמבורגיני 640 הזאת ו....... :o ראיתי שהיא נוסעת גם בעיר ליד המכוניות "הרגילות" וזה דבר מדהים!
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אני לא מבין מה זה קשור.. אני מאוד מעריכה מכוניות כאלה, קצת יותר יומיומיות, מה שנקרא מכונית לסופי שבוע. אבל סופר קארז זה משהו אחר לגמרי, זאת הזכות להתפרע לגמרי עם ההתלהבות ממכונית מה נסגר איתך בן\בת ?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אני לא נכנס לוויכוח פה..אבל הנה סירטון שיעשה להרבה פה צמרמורת...(אאא אאיזה רעש)..http://www.dpccars.com/car-videos/01-10-07page-Porsche-Carrera-GT-exhaust-prank.htm
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים אני מעדיף איזה דודג' משנות ה-60 או ה-70 על פני הלמבורגיני.. אחח.. American Muscles
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר אני מעדיף איזה דודג' משנות ה-60 או ה-70 על פני הלמבורגיני.. אחח.. American Muscles
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.