פורסם 2007 בינואר 2618 שנים קניתי מחשב חדש, שיש בתוכו לוח אם מעבד של אינטל-3גיגהכרטיס מסך משולב וכרטיס קול משולבהארד דיסק sata וdvd צורבבלי כונן 1.44עכשיו אני מכניס דיסק של מערכת הפעלה ובאמצע נהיה לי מסך כחול ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה[יש לציין שלא הביאו לי את הדרייבר של הדיסקsata אבל בביוס הוא מזוהה]האם אני חייב כונן 1.44 בכדי להתקין מערכת הפעלה ?בקיצור מה עושים עם מפרט כזה של מחשב ומתקינים עליו מערכת הפעלה?אולי יש בעיה בחומרה או משהו כזה?תודה!
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים אתה יכול להסביר את עצמך קצת יותר ברוראיזה מסך כחולבאיזה שלבה HD מזוהה על ידי ההתקנהאיזה לוח זיכרונות HD
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים לפי דעתי אתה חייב להתקין את הדריבר sata ויש לך בדיסק של הלוח אם או באתר עצמו..זה שמזוהה לך בביוס זה הכונן HD עצמו...
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר הבעיה היא שקיבלתי את המחשב בלי כונן 1.44 האם אני חייב להתקין כונן זמני בשביל זה או שיש קומבינה אחרת? ואיפה אפשר להשיג את הדרייבר sata של הלוח הזה? והאם הדרייבר הזה מתאים לכל הלוחות או שחייב דווקא של הלוח הספציפי שלי? תודה על העזרה...[br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 19:02:59 אם זה יעזור אז הנה המפרט של המחשב ומה שיש בו[לפחות לפי מה שכתוב איפה שקניתי]מפרט טכני: לוח אם דגם:GIGABYTE GA-8VM800PMD סוג ציפסט:via מהירות FSB:800 MHz כ.מסך משולב:VIA S3 UniChrome Graphic core כרטיס קול משולב:6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת:משולב 10/100 יציאת S.ATA:שתי יציאות יציאת AGPx8:כלול יציאת PCI:3 סה"כ יציאת USB 2.0:6 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel P-D 925 מהירות מעבד: 3.0GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 4MB אחריות: כל החיים זכרון נפח:512MB סוג זכרון:DDR2 מהירות:533MHz דיסק קשיח יצרן:MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה.ATA 2 נפח איחסון:80GB מהירות:7200RPM זכרון מטמון cache:8 MB כונן שם יצרן כונן תקליטורים:PHILIPS/LITEON/LG סוג כונן:DVDRW -DL X 16 מארז סוג:ATX כולל ספק:400 וואט כניסות USB מלפנים:2 כניסות USB מאחור:4
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מצטער שקימצתי במילים כמעט בכל תרד MEMTEST מופיע. תוריד מהכתובת שמעל את התוכנה, תצרוב לדיסק או לדיסקט תפעיל אותה מהבוטותגיד לנו אם היא מוצאת תקלות
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר תודה רבה לכולם!אך מה שקורה אני אסביר!מקווה שנתקלתם בזה--בהחלה התקנתי מערכת הפעלה-xp באנגלית= ונעשה מסך כחול.אח"כ התקנתי-xp בעברית=אין מסך כחול והכל עלה כמו שצריך!!!!!!!!הענין הוא:שאני רוצה להתקין באנגלית וזה משגע אותי -מה ההבדל?יש לציין שהבעיה נוצרת בשלב הסופי שהמחשב העתיק את כל הקבצים מהדיסק, וכשהוא כותב-שעכשיו הוא יתחיל להתקין את ווינדואוס=מופיע מסך כחול.ונסיתי כמה וכמה פעמים וזה אותו דבר.נסיתי גם להתקין מהמערכת בעברית את האנגלית [למחיצה השניה]ושוב נראה מסך כחול [לאחר שעשה boot]מה זה????????????ושוב תודה לכם[br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 23:40:12שכחתי לציין משהו חשוב מאוד שטעיתי בו ואני מצטער ומתנצל!!!פשוט נתתי לכם מפרט של מחשב אחר לגמרי והלוח אם שהתכוותי הוא בכלל של אינטלשהוא:intel desktop board d945gcl essential seriesאני מקווה שלא תתעצבנו אבל "זה קורה במשפחות הכי טובות"!!!!!!!!!!תודה
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים יכול להיות שזה בגלל הבדלי הBUILD של הגירסאות = גירסת WINDOWS באנגלית מאוחרת\מוקדמת יותר תפתור את הבעיה.אני לא זוכר איך לבדוק את הBUILD (חוץ מבNLITE) אולי מישהו כאן יוכל לומר לך.
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים תראה באתר של הלוח אם ,אני לא ראיתי שרשום שם משהו שקשור בכל אופן אולי ב ms רשום שם.הינה קישור לאתר של הלוח אם http://www.intel.com/design/motherbd/CL/CL_drive.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.