פורסם 2007 בינואר 2618 שנים שלום לכולם, עבר עלי יום די קשה - והחלטתי להוציא את כל העצבים על לוח אם - לא ידוע וכרטיס מסך - Geforce 5 תמונות: כמובן שחצי מהלחקים נשארו ב-''זירת הפשע''. נו... מה אתם אומרים?
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר הכרטיס מסך עשה לי ריסטים מדי פעם והלוח אם לא היה מזהה לי כוננים וכו'.... אבל תאמינו לי יש לי עוד הספקה של דברים טובים.... רוצים רשימה?
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מה יעני דפקת על זה עם פטיש וזרקת על הרצפה?ההורים שלך לא ראו?אם אני הייתי עושה את זה הייתי חוטף על הראש
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים LOL המחשב הקודם שלי, פנטיום 3 1000, גם ידע לעצבן אותי, הוא היה כל כך איטי, פעם אחת מרוב העצבים פשוט בעטתי במארז ונהיה בו שקע
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר מה יעני דפקת על זה עם פטיש וזרקת על הרצפה?ההורים שלך לא ראו?אם אני הייתי עושה את זה הייתי חוטף על הראשזה היה כאשר היינו (אני ואבא שלי) בשטח של הבית החדש,כן - דפקתי עם פטיש... ;D
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים האמת הכי כיף זה לפתוח HD ישנים ולשרוף אותם. לדעת שיש שם כמה מלייארדי ביטים נשרפים אבל זה רק בלג בעומר
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים האמת הכי כיף זה לפתוח HD ישנים ולשרוף אותם. לדעת שיש שם כמה מלייארדי ביטים נשרפים אבל זה רק בלג בעומר מה אני אומר על זה אני אומר שאתה ילד משועמם חבל עוד לא מזמן זה היה לוח של פנטיום 3 אז מה עם זה שכרטיס המסך היה O.B אבל זה היה לוח שמע גם 5200 זה כרטיס "חרא " אבל כרטיס :lol: יהי זכרונם ברוך :'( לפחות תקבור אותם לפי ההלכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.