פורסם 2007 בינואר 2518 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13869אני אוהב את נינטנדו וחושב לקנות את הWII בעתיד אבל חננות כאלה לא בדיוק עוזרים לנינטנדו
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים חנון זה דרך חיים לגיטימית לחיותוחוץ מזה מה הזדון הזה שגכנס בכם הבחור השקיע ב CLIP שמבחינה טכנית ברור זורם ומובן אם כי לא מרגשבנוסף NINTENDO ליותה לאורך חייו לפחות על פי כל המכשירים ברשותוזה בסדר להיות גרופי (FANBOY).כמי ששיחק בWII SPORT ו RED STEEL וWARIOWARE המכונה היא פשוט כיף צרוף השם הקודם "מהפכה" מתאים לה יותר אבל חייבים לקנות אותה עם שתי שלטים היא בנוייה לשתי שחקנים ביחדזלדה נגמר בחנות לכן השכן שלי לא הביא אותו למרות שזה נראה לי משחק חובה.
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר חנון זה דרך חיים לגיטימית לחיותוחוץ מזה מה הזדון הזה שגכנס בכם הבחור השקיע ב CLIP שמבחינה טכנית ברור זורם ומובן אם כי לא מרגשבנוסף NINTENDO ליותה לאורך חייו לפחות על פי כל המכשירים ברשותוזה בסדר להיות גרופי (FANBOY).כמי ששיחק בWII SPORT ו RED STEEL וWARIOWARE המכונה היא פשוט כיף צרוף השם הקודם "מהפכה" מתאים לה יותר אבל חייבים לקנות אותה עם שתי שלטים היא בנוייה לשתי שחקנים ביחדזלדה נגמר בחנות לכן השכן שלי לא הביא אותו למרות שזה נראה לי משחק חובה.לא דיברנו על נינטנדו דיברנו על החנוןגם אני פאן של נינטנדו אבל לא צריך להגזים
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים לא דיברנו על נינטנדו דיברנו על החנוןגם אני פאן של נינטנדו אבל לא צריך להגזיםושוב פעם חוזרים לאותה נקודה מה שהגזמה בשביל אחד היא נורמליות בשביל אחרכל עוד הבחור מוסיף תוכן לרשת ללא פגיעה במישהוא גם אם לא מכירים אותואין סיבה לזלזל ואשמח לראות CLIPS, מצגות,מאמרים,ועוד מפרי עטך ולהשוות את רמת היצירתיות שלך עם אותו "חנון"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.