עבור לתוכן

סגן יו''ר הכנסת אחמד טיבי קורא לשחרור פלסטין מהישות הציונית - תיעוד וידאו.

Featured Replies

פורסם

בחיי שאתם פרנואידים

shessss! they might call you a leftist and a traitor

• תגובות 77
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יופי... ואני משתמש בסטיגמות והכללות... :P

פורסם

when did I generalized? I was referring to you and borg only, maybe omri as well a bit, but that's it...

פורסם

אני לא עניתי לבחור על ההערכה שלו חוץ מ"אופטימי"...

איך מזה, אם לא מתגובות של האנשים האחרים (ואת בורג כבר כמעט שנה לא ראיתי בפורום :-\), הגעת לזה שמבחינתי הוא "בוגד" ושמאלני?

וגם אם הוא שמאלני, ממתי זה נחשב למילת גנאי?

כל עוד הוא לא הוזה ומנותק מהמציאות כמו רוב (ההדגשה זה כדי שלא תחשוב בטעות שאני מכליל...) השמאלנים, אין לי בעייה איתו.

פורסם

כל עוד הוא לא הוזה ומנותק מהמציאות כמו רוב (ההדגשה זה כדי שלא תחשוב בטעות שאני מכליל...) השמאלנים, אין לי בעייה איתו.

איך ההדגשה הזאת הופכת את מה שאמרת ל "לא הכללה" ?

פורסם

הכללה= כולם

רוב!= כולם...

האמת התכוונתי לרשום "הרבה מה..." אבל לא הייה לי כוח לתקן :P

פורסם

תחזור לאולפן

כי לכתוב דבר כמו "רוב הרוסים הם שיכורים ורוב הרוסיות הן זונות" זאת האם אם אמא של ההכללות

בדיוק כמו לכתוב ש"רוב הערבים מחבלים" זאת הכללה ובדיוק כמו לכתוב ש"רוב השמאלנים הזויים ומנותקים מהמציאות" זאת הכללה

ההבדל הוא שהשניים הראשונים זאת גזענות והאחרון הוא סתם הכללה

פורסם

shessss! they might call you a leftiest and a traitor

גוגל טוען בתוקף שכותבים את זה ככה: leftist

פורסם

you are correct... didn't notice. fixed.

פורסם

אל דאגה אני לא שמאלני, אני פשוט לא חוזה שהמדינה תיפול כי היא החזיקה עם פרס בשלטון אז לשרוד את אולמרט זה קלי קלות

פורסם
  • מחבר

, אני פשוט לא חוזה שהמדינה תיפול כי היא החזיקה עם פרס בשלטון אז לשרוד את אולמרט זה קלי קלות

זה בכלל לא קשור.

יש שתי איומים שלדעתי הם משמעותים ביותר בטווח הנראה לעיין. איום גרעיני- בעוד כמה עשרות שנים הקלות שבה כול טרוריסט זאטוט יוכל להשיג נשק גרעיני תהיה בלתי ניסבלת והמצב הזה רק יחמיר. ככול שיעבור הזמן יהיה קל יותר ויותר להשיג\לייצר נשק גרעיני והשנאה לישראל צפויה להשאר עוד זמן רב כך שבעוד כמה עשרות שנים(30-100 שנה לצורך העניין)יהיה מצב בו כמה אירגונים אנטי ישראלים ינסו ליפגוע בנו באמצעות נשק זה ואז גם אם יהיה לנו מודיעין ויכולת סיכול מעולים שיעצרו אפילו 99% מהניסיונות, בסופו של דבר 2-3 מקרים כן יצליחו להם וזה יהיה הסוף שלנו. הסיכוי היחיד שלנו לעצור את זה הוא שלום כלל מזרח תיכוני עם כול מדינות ערב ומדינה פלסטינאית ביחסי ידידות איתנו וכך הסיכוי שזה יקרה יפחת משמעותית. לגבי האיום הדמוגרפי - האיום הוא לא לטווח הקצר של ה 10-20 שנה הקרובות. בטווח הקצר הרוב היהודי ישאר אבל בארוך זה כבר כלל לא בטוח. בעוד כ -50-80 שנה(שזה זמן שבו הבנים והנכדים שלנו ואולי חלק מאיתנו יהיו קיימים בו) האוכלוסיה היהודית בארץ עשוייה להגיע ל כ 50% בלבד מכלל האוכלוסיה ומכאן המצב יכול להתדרדר לכך שלא יהיה יותר רוב יהודי במדינת ישראל. לגבי איום ממלחמות קובנציונליות- כרגע אין עלינו איום שיכול להשמיד אותנו אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד.

לכן, כשמשלבים את כול אלה ביחד עם עוד כמה איומים, הסיכוי שנשרוד את כול הבעיות המשמעותיות האלה נמוך מאוד . למה בחרתי ב 150 שנה (הודעה הקודמת שלי)? כי זה זמן סביר לתקופה שבה נשק גרעיני יהיה בהישג יד של כול מי שיחפוץ בכך וזה גם הזמן בו מבחינה דמוגרפית יהיה בו (הערכה כללית שלי) רוב לא יהודי במדינה.

פורסם

לגבי הדמוגרפיה(בשטח הישראלי) אני מציע לך לקרוא מאמאר של אומדיה בקשר לכך(תריץ חיפוש)

ואני לא חושב שהפיסיקה תשתנה בעוד כמה עשרות שנים

פורסם

^^^^^

מאמר מבאס :-\

פורסם

לא התכוונתי למאמר הזה.

טעיתי במקור והמקור הוא בכלל מקור ראשון. הוא מביא שמה כמה והכחות לגבי טעיות בספירת האכלוסיה הערבית(יש לי אותו פה איפשהוא אם תרצה אני אחפש אותו ואעלה תצלום לפה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים