פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כל עוד נשמור על רוב דמוגרפי, לא יהייה ראש ממשלה ערבי. יאללה, לעשות ילדים.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים לא התכוונתי שהחרדים יעשו זאת(מה לעשות שאני לא מסתכל עליהם בתור פס יצור ליהודים)התכוונתי שהם כבר חשבו על זה לפני כעשור
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים עשור?! אולי כמה עשרות עשורים : יש פיתרון יותר פראקטי מילדים, אבל אנשים מסויימים יקחו אותו קשה מידי ויתחילו להאשים בגזענות וכו'...
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר כול הפתרונות שעשויים להציל את ישראל מאסון דמוגרפי לא יתממשו ככול הנראה לעולם ולכן ישראל לא תתקיים כמדינה יהודית עוד זמן רב. בשילוב האיום הדמוגרפי ואיום של השמדה ממלחמה,פצצות גרעין/מימן ונשק ביולוגי אני בצער רב נותן לנו עוד 150 שנה מקסימום. :-\
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים כול הפתרונות שעשויים להציל את ישראל מאסון דמוגרפי לא יתממשו ככול הנראה לעולם ולכן ישראל לא תתקיים כמדינה יהודית עוד זמן רב. בשילוב האיום הדמוגרפי ואיום של השמדה ממלחמה,פצצות גרעין/מימן ונשק ביולוגי אני בצער רב נותן לנו עוד 150 שנה מקסימום. :-\אם מדינת ישראל תשרוד 150 שנים, לדעתי, אין סיבה (שאפשר לראות כרגע) שהיא לא תשרוד גם אחרי זה.אני לא הייתי נותן למדינה יותר מ-30 שנה. אולי 50, עם ממש הרבה מזל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.