עבור לתוכן

סגן יו''ר הכנסת אחמד טיבי קורא לשחרור פלסטין מהישות הציונית - תיעוד וידאו.

Featured Replies

פורסם

לא שאני מחדש פה משהו אבל פשוט כשרואים את זה, זה מעורר כול פעם חלחלה מחדש.

אחרי הקטע הזה אני לא מבין איך יכול להיות שהוא עדיין נשאר סגן יו''ר כנסת ישראל ואחד מ 120 "נבחרי העם" .

:nixweiss:

באמצע הכתבה יש קטע וידאו,רק לילחוץ על PLAY ...

http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=2538&MenuID=608&ThreadID=1014011

עריכה: עכשיו שמתי לב שלמטה יותר ,יש שם גם קטע של חבר הכנסת מוחמד ברכה בביקורו בסורייה. . .

• תגובות 77
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא כל כך מפתיע אותי.

בזמנים אחרים, הייתי שמח על הדבר - 'סוף סוף נחשף פרצופו האמיתי להמונים. עכשיו יעשו משהו בקשר לזה,' הייתי מהרהר לעצמי בסיפוק...

אבל היום אני יודע את האמת - הוא חשף את פרצופו האמיתי בכל צורה אפשרית ולא נעשה שום דבר בנושא. וגם לא יעשה.

(עד שליברמן ייבחר, אם בכלל, כמובן).

פורסם

כל כלב בא יומו

פורסם

לא בישראל.

פורסם

יא אללה!!!! >:x

זה פשוט מגיע לנו, על הטמטום של עצמנו

פורסם

מעניין שהת'ראד הזה שוקע ולא רואים אף תגובה של כל אלה שטענו שערביי ישראל הם אזרחים כמו היהודים (או חצי יהודים..) ולשלול מהם את האפשרות לשים כלבים כאלה בכנסת זה פשע...

פורסם

^^^^^

אני אישית לא מגיב כי נמאס לי להגיב בת'רדים כאלה.

ברור לי כבר מעבר לכל ספק שמי שלא שוכנע עד עכשיו - כבר לא ישתכנע, אלא כשבכל מקרה יהיה מאוחר מדי וזה לא ישנה.

פורסם

צודק, אבל בכול זאת זה מעניין שעכשו כשיש הוכחה כזו לכוונות שלהם (בכול זאת, לקח הרבה ערבים כדי להכניס את המפלגות הערביות לכנסת... נגיד- את רוב הערבים ::)), אחרי כל ה"פרנואידיות" שלנו וה"ריאליות" שלהם, הם יושבים בשקט ומסרבים להודות בטעות :P

כנראה שהמשקפיים הוורודות דבוקות להם חזק על הפרצוף ;D

פורסם

מעניין שהת'ראד הזה שוקע ולא רואים אף תגובה של כל אלה שטענו שערביי ישראל הם אזרחים כמו היהודים (או חצי יהודים..) ולשלול מהם את האפשרות לשים כלבים כאלה בכנסת זה פשע...

IG please take your cock out of your ass and shove it into your mouth, so at least we won't have to hear your usual bullshit again, because it's really starting to piss me off!

the reason you don't see any replies from "those" people is because they don't exist, not even the "leftest" of left, and I'm not talking tali fahima fans here, think he should still be in the kneset not to even mention vice-chairman.

פורסם

סופסוף :yelclap:

ועכשו ברצינות: הייה ת'ראד עם וויכוח על התוכנית של ליברמן- להעריך מחדש את האזרחות של האזרחים על בסיס הנאמנות שלהם למדינה ושרות המדינה (שרות לאומי כלשהו או צבא...).

בת'ראד ההוא היו כמה וכמה אנשים שטענו שלשלול את האזרחות של הערבים זה פשע (למרות שכוונת המשורר הייה שלילת אזרחות של אלה שלא נאמנים למדינה- לדוגמא כאלה שבוחרים לכנסת כאלה חארות...). ציפיתי מהם להתנצלות או משהו בסיגנון (אחרי שהם קרוא לי ולעוד כמה נאצים פאשסטים וכו', וטענו שהערבים רוצים לחיות בישראל כמו כולם ואין להם שום כוונה לפגוע במישהו...)

עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215283.0

תקרא בעמודים 10~ 30 ותבין על מה אני מדבר...

פורסם

and I'll say it again because you didn't understand it the last time apparently, you cannot revoke the citizenship of a civilian with only one citizenship. however you can revoke his right to vote, in theory at least, I would not only agree to that but also support it, in condition that it will be applied to everyone and not just arabs, otherwise it's just racist.

פורסם

בכיף. לא אמרתי שזה צריך להיות רק בשביל הערבים. גם ש"ס לא עושים הרבה (אם כי הם לפחות לא פוגעים במדינה בצורה כל כך בוטה)...

ולערבים בשטחים, איזה אזרחות יש להם? ולכול הפליטים בירדן, סעודיה וכו'. איזה אזרחות להם יש? מי אמר שהם חייבים אזרחות?

בכול אופן- גם לשלילת זכות ההצבעה "בלבד" היו אנשים שהתנגדו- ובעיקר אליהם פניתי בהודעות הקודמות..

פורסם

יועצו של עראפת הפך לעראפת.

אולי אי אפשר לשלול לו את אזרחותו, אבל בהחלט חייבים להעיף אותו מבית הנבחרים שלנו ומסגנות ראשה. ואז לשפוט אותו ככל אדם בעוון המרדה, הסתה ובגידה.

פורסם

הפך לעראפת?

למה קודם הוא הייה יותר "טוב" אתה חושב? ::)

כבר לפני 10 שנים הבנתי עם מה יש לנו עסק... אחרי שבאיזה ראיון הוא היה מילימטר מלהצדיק את השואה ולהגיד שחבל שהיטלר לא הצליח...

פורסם

"טוב" מעראפת? - לא היה לו את הכח של עראפת, גם עכשיו אין לו, אבל הוא נאם בדיוק כמוהו.

בכל מקרה, לא חסרים יוצאי עדות המזרח שהצדיקו את השואה... נכון שזה היה מתוך בורות, אבל זה קרה. ("חבל שהיטלר לא סיים עם האשכנזים")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים