עבור לתוכן

דפקתי את לוח האם???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל להשלים עם זה שה connectors שנדפקו לא יחזרו לחיים, מה שמביא אותי לשאלות הבאות:

האם יש כבל IDE FLAT עם יותר משני חיבורים, כלומר שניתן לחבר לו למשל 2 HD ו CD_ROM או אפילו יותר מזה?

ואם יש, האם זה אומר שיש לי MASTER אחד ושני SLAVES ??? איך רואים את זה ב BIOS??

ולגבי ה USB, אם אני קונה מפצל של USB ל-4 יציאות , האם הוא פועל בדיוק כמו יציאות USB רגילות? מאיט את העבודה? גורם לבעיות???

תודה לכולם.

פורסם

תנתק את הכל(!!) הכל,כלומר כונן קשיח,זכרונות יציאות של הכל,הכל תנתק ותפעיל את המחשב.תשמע שיש לך את ה"ביפ" של ה-POOST.

סגור את המחשב ותוציא מהחשמל.תפעיל את המחשב וכשהוא מופעל כלומר בשלב העליה תקצר את הג'מפר של הביוס(אל תפחד,עשיתי זאת המון).תכבה ו..

תחזיר זכרונות ושוב אותו הדבר..תחזיר כונן קשיח ושוב אותו הדבר.

לאחר מכן כנס למנהל ההתקנים ותראה מה מופיע/לא מופיע לך בצהוב ותדווח.

פורסם
  • מחבר

תודה shirNoshe

רק בשביל לוודא שהבנתי אותך נכון (כי מה שאתה אומר מנוגד לכל מה שאמרו לי עד עכשיו).

להעלות את המחשב עם MOTHERBOARD בלבד, ולקצר את ה BIOS

בלוח האם שלי זה לא נעשה ע"י ג'מפר אלא צריך ממש לקצר עם חוט או סיכה וזה עושה Clear CMOS , לזה אתה מתכוון ?

אח"כ לחבר רכיב אחרי רכיב ובכל פעם לקצר בזמן עליה ?? אחרי הציפצוף ?

כמו שאמרתי אני מוכן לנסות הכל , רק רוצה לוודא שהבנתי נכון.

ואגב אני לא צריך להגיע עד מנהל ההתקנים בכדי לבדוק אם ה- IDE connector עובד אני יכל לראות את זה בBIOS

לגבי ה USB במנהל ההתקנים הם מופיעים כתקינים אבל בפועל לא מזהים שום התחברות.

ושוב תודה.

פורסם

אתה רוצה להרוס יותר ?...

תפנה לטכנאי

או עם אתה רוצה אני יכול לעזור לך טלפונית ....

שלא תעשה יותר נזק ... :kopfpatsch::s07:

פורסם

כן,הבנת נכון מאוד,אל תפחד.

וכן,תכנס למנהל ההתקנים.זה שב-POOST הוא מזוהה לא בהכרח אומר שהוא מותקן נכון.

שים לב לא לגרום לקצר אחר,אם זאת הדרך שלך לאפס ביוס לפי היצרן אז הכוונה שבעליה זה יהיה מקוצר ואז תרפה מזה.

פורסם
  • מחבר

לצערי גם זה לא עזר, בכל פעם שאני מקצר את ה COMS על מנת לעשות RESET ל- BIOS המחשב נכבה.

בכל מקרה זה לא עוזר ל secondary IDE connector או לכניסות ה USB

אני חוזר לאפשרות הקודמת:

יש כזה דבר כבל IDE שניתן לחבר ליותר מ- 2 רכיבים (למשל 2 HD + CD-ROM )???

באופן עקרוני אני יכל גם לייצר כבל כזה השאלה איך זה יתקבל ב BIOS , אם מישהו ניסה או יודע משהו על זה אני אשמח לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים