עבור לתוכן

כישורי נהיגה

Featured Replies

פורסם

נשים ורכבים לא הולכים ביחד :bash:

פורסם

אני לא יכול להגיד שאני מופתע, בנות ומכונית זה דבר שלא מסתדר לרוב, כנראה אין להן את התא ההוא במוח שגורם להן לדעת לנהוג.

אבל יש מקרים יוצאי דופן, כמו המקרה הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=8zQxOwLbUVQ

אני לא מביון מה מיוחד פה כל כך

כמו כל אישה היא רוצה לעבור נתיב ? היא עוברת לא אכפת לה היא לבד בכביש ואותו דבר פניה ממסלולים שונים ומשונים

רק נוסעת מהר ועם קורבט אוי אפשר לחשוב היא נסעה לאט יחסית למה שהאוטו מסוגל לא שמרה על נתיב אחד לא היתיצבה בגרוש ו"הדריפט" שלה הוא לא ממש דריפט אלה קיק ביציאה מהסיבוב

את האמת זה די סטיגמות פשוט נשים מדברות יותר מרחפות יותר הן מנסות לעשות עוד משהו בזמן הנהיגה ולא הולך להן בלשון המעטה

לנשים יש פחות מוטוריקה בראש לא יודע איך להסביר את זה

זה כאילו שבן נולד עם מחשבות על מכוניות מהרגע הראשון ואילו אישה נולדה עם ליפסטיק

פורסם

אם יש דבר כזה נהיגה בתור אומנות, אז התואר הזה הולך לנהגים האלה, הם פשוט אומנים, לא פחות...הדבר הכי מדהים שראיתי, השליטה האבסולוטית ברכב...פשוט מדהים.

אני לא חושב שהמכוניות האלה "סטנדרטיות".

יש לקראת הסוף קטע שרואים מכונית כמעט בעמידה, ופתאום יוצא עשן מהגלגל האחורי ימני ושמאלי קדמי - כאילו יש שליטה נפרדת בהם ספציפית.

לגבי הבחורה המתהפכת - זה נראה לי יותר מדי מוזר... יש מצב שזה מזויף.

פורסם

חחחחחחחחחח אחד המוצרכים שיש

גלגל אחורי ימני וקידמי שמאלי ? מה אה סטלן האוטו היה נוסע שמאלה והאוטו נסע ימינה

זה בסה"כ היה אדים או פיח מהאגזוז מאחור

בטוח שהמכוניות משופרות אחרת היה נישבר הגיר מהסוף הזה

הוא נסע ברוורס והעביר בעת הרוורס לראשון ונתן קיק שהגלגלים מכוונים לימין מה שכל אוטו כימעט היה עושה חוץ מהקטע עם הרוורס זאת אומרת מעמידה

יש בדיסנילנד אופל קורסה (יש הרבה ) שהם פעלולנים הורידו מהאוטו את רב המישקל וחיזקו את המנוע לאיזה 360 כח סוס או 180 לא זוכר משהו חיה לא נורמלית יכל לפרפר בהילוך 6 אם היה לו או שאולי יש לו

פורסם

טוב, נראה לי עלינו פה על חוקי פיזיקה חדשים....צריך עוד מחקר בעניין של איך נשברים חוקי פיזיקה שאישה נוהגת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים