פורסם 2007 בינואר 2418 שנים פעם אחרונה שאכלתי גלידה היה בסביבות 5 שנים אחורה ואז תפס אותי טעם אחד - מסטיק (אם אני לא טועה)אבל כמובן גם וניל עם עוגיות בפנים זה תמיד שילוב מנצח
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר אני מרשה לעצמי ג'אנק פעם בשבוע-שבועיים ככה...אבל באמת שוקולד נוגט זה שולטט,זה ממש המילוי של הקינדר בוואנו רק בצורת כדור\שתיים שלמים של גלידה ;D
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים טבעית - בלי צבעי מאכל וחומרי טעם וריח וכל מיני חרארא שצרייך דוקטורט בכימיה כדי להבין מה זה. גלידה ביתית. מי שהיה באיזה שוק במזרח אירופה פעם, יש שם סבתות שמוכרות כל מיני ממתקים שהן מכינות בבית - סוכריות על מקל, קרמל, וופל ביתי - וגם גלידה ביתית אמיתית. גם בלי טעם ותוספות היא נורא טעימה. עם קצת פתל בצד זה מושלם.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני רק נכנס לדלי קרים והעיניים יוצאות.. לא יודע מה לבחור.. הכל (כמעט) טעים.עוגיות ווניל (אוריאו) אחד הטובים
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים טבעית - בלי צבעי מאכל וחומרי טעם וריח וכל מיני חרארא שצרייך דוקטורט בכימיה כדי להבין מה זה. גלידה ביתית. מי שהיה באיזה שוק במזרח אירופה פעם, יש שם סבתות שמוכרות כל מיני ממתקים שהן מכינות בבית - סוכריות על מקל, קרמל, וופל ביתי - וגם גלידה ביתית אמיתית. גם בלי טעם ותוספות היא נורא טעימה. עם קצת פתל בצד זה מושלם. נכון, יש את הגלידות האלה בכוסות וופל...טעם וניל עדין כזה
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים טבעית - בלי צבעי מאכל וחומרי טעם וריח וכל מיני חרארא שצרייך דוקטורט בכימיה כדי להבין מה זה. גלידה ביתית. מי שהיה באיזה שוק במזרח אירופה פעם, יש שם סבתות שמוכרות כל מיני ממתקים שהן מכינות בבית - סוכריות על מקל, קרמל, וופל ביתי - וגם גלידה ביתית אמיתית. גם בלי טעם ותוספות היא נורא טעימה. עם קצת פתל בצד זה מושלם.סוג של חפירה ^-^
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר יש ביפו גלידת אנדריי...כתוב על השלט של החנות "גלידה טבעית"...השאלה היא אם היא באמת טבעית? לא נראה לי שזה משתווה לסבתות האלה ממזרח אירופה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.