עבור לתוכן

איזה גלידה הכי טעימה לדעתכם?

Featured Replies

פורסם

אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי ;)

פורסם

שוקולד עם שבבי שוקולד :xyxthumbs:

פורסם

פעם אחרונה שאכלתי גלידה היה בסביבות 5 שנים אחורה ואז תפס אותי טעם אחד - מסטיק (אם אני לא טועה)

אבל כמובן גם וניל עם עוגיות בפנים זה תמיד שילוב מנצח

פורסם
  • מחבר

אני מרשה לעצמי ג'אנק פעם בשבוע-שבועיים ככה...אבל באמת שוקולד נוגט זה שולטט,זה ממש המילוי של הקינדר בוואנו רק בצורת כדור\שתיים שלמים של גלידה ;D

פורסם

טבעית - בלי צבעי מאכל וחומרי טעם וריח וכל מיני חרארא שצרייך דוקטורט בכימיה כדי להבין מה זה. גלידה ביתית. מי שהיה באיזה שוק במזרח אירופה פעם, יש שם סבתות שמוכרות כל מיני ממתקים שהן מכינות בבית - סוכריות על מקל, קרמל, וופל ביתי - וגם גלידה ביתית אמיתית. גם בלי טעם ותוספות היא נורא טעימה. עם קצת פתל בצד זה מושלם.

פורסם

אני רק נכנס לדלי קרים והעיניים יוצאות.. לא יודע מה לבחור.. הכל (כמעט) טעים.

עוגיות ווניל (אוריאו) אחד הטובים

פורסם

טבעית - בלי צבעי מאכל וחומרי טעם וריח וכל מיני חרארא שצרייך דוקטורט בכימיה כדי להבין מה זה. גלידה ביתית. מי שהיה באיזה שוק במזרח אירופה פעם, יש שם סבתות שמוכרות כל מיני ממתקים שהן מכינות בבית - סוכריות על מקל, קרמל, וופל ביתי - וגם גלידה ביתית אמיתית. גם בלי טעם ותוספות היא נורא טעימה. עם קצת פתל בצד זה מושלם.

נכון, יש את הגלידות האלה בכוסות וופל...טעם וניל עדין כזה :)

פורסם

וניל ושוקולד עם פיצפוצים כאלה של שוקולד

פורסם

סוג של חפירה ^-^

פורסם

וניל עם עעוגיות שוקולד או מקופלת... וריבת חלב

פורסם

וניל עוגיות!

בכלל הגלידות של בן אנד גרי מדהימות,רב הטעמים..!

פורסם

קוקוס! :xyxthumbs:

פורסם

קפצינו עם חתיכות פולי קפה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש ביפו גלידת אנדריי...כתוב על השלט של החנות "גלידה טבעית"...השאלה היא אם היא באמת טבעית? לא נראה לי שזה משתווה לסבתות האלה ממזרח אירופה ;)

פורסם

הגלידה שמוכרים ב-בן ג'ריס. [ביבנה].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים