פורסם 2007 בינואר 2418 שנים משהו בעיניים + הפה שתמיד פתוח נראה לי חשוד, אבל לך תדע..חוץ מזה, אם דבר כזה פתאום היה עובר לידי הייתי זורק את המצלמה וטס משם, ולא ממשיך לצלם את הפה של הכריש הגדול שמתקרב אלי :-X
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים ואאט דה פאק??? אם זה אמיתי (וזה נראה כך) לא הייתי רוצה להיפגש איתו\איתה... :-\
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני נותן לדבר הזה חודש מקסימום עד שהיפנים תופסים ואוכלים אותו.LOLלפי מה שכתוב בוואלה הדבר הזה אמיתי, מה נראה לכם אפשר להאמין להם?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים למה לא...תסתכלו נאשיונל ג'אוגרפיק, מידי פעם תראו דברים אפילו יותר מוזרים מזה..
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים קרו כבר הרבה מקרים שזנים פרהיסטוריים שחשבו שהם נכחדו, הופיעו פתאום, זה מראה שעדיין יש קבוצות של הזנים האלו שממשיכות להתרבות.גם אני שמעתי על דג כזה שנראה כאילו הוא מכוסה באבנים, שאמור היה להכחד לפני מליוני שנים, נמצא באיזה חוף באפריקה.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני לא חושב שזה אפשרי..הרי אם הוא חי בעומק של 600 מטר הוא לא יכול לעלות למים הרדודים סתם כךזה דורש הסתגלות
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים שמתם לב לדבר האדום בפה שלו? (בסצינה הראשונה). כן זה כניראה LED שמראה שמכונה עבודת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.