עבור לתוכן

המיליונר בני לנדא: "להגביל את הילודה"

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3356134,00.html

דברים כדורבנות. עדיף שיהיו לאדם פחות ילדים ולאותם ילדים יותר כסף וחינוך טוב יותר.

לשלם לאנשים שיולדים יותר ילדים משהם יכולים לפרנס בכבוד זה מאוס. במקום ללדת את כל האוכלוסיה המיותרת הזאת ואז לצעוק שיש יותר מדי תלמידים בכתה ושהחינוך מקרטע ועל מיליון ילדים רעבים.

אין לי הצעה ברורה למה שצריך לעשות אבל מתחיל להיות די צפוף כאן.

• תגובות 70
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טיפשי.

רוב הילודה המוגברת באה מהמגזר הערבי והדואי.

להגביל ילודה במדינה שלנו לא יעזור.

לטווח הארוך הכלכלה שלנו תמשיך לשגשג.

מדיניות ביבי לפני מספר שנים והמשך חלקי של רעיונותיו ע"י שרי האוצר שבאו אחריו רק טוב לישראל.

אני מקווה שבבחירות הבאות(וקרבות) כשהליכוד ינצח, ביבי לא יוותר על תיק האוצר למען מפלגה שלא תמשיך בדרכו המלאה!

וחוץ מזה, עד 2030(אני לא זוכר בדיוק. אפילו נראה לי שהרבה לפני...), בקצב הילודה הזה הערבים יהוו יותר מ50% מאוכלוסיית ישראל. עכשיו מי רוצה שדבר כזה יקרה?

פורסם
  • מחבר

יפה אז אם נגביל אותנו ואותם אז הקצב ישתנה. והם לא ישיגו אותנו. א ואכן יחי ביבי.

ביבי יביא שיגשוג- פרץ NOOB FS. תגידו מי שר ה "אוצר" כרגע?

פורסם

אם לא מצליחים לאכוף תשלום מיסים, איך תאכוף הגבלת ילודה?! תבצע ביקורי פתע בבתים? או כמו השיטה הכושלת של סין?

פורסם

השיטה הכושלת בסין היא לא הוצאה להורג? אני חושב שזה דווקא עובד שם לא רע :lol: אבל לא, בהחלט לא הייתי מעוניין בכך בארצנו

חוץ מזה אפשר לחשוב שהמגזר היהודי חילוני ממש משריץ, שכח לגמרי הלנדא הזה שכל שנה הרוב הדומגרפי היהודי בארצינו יורד לעומת המגזרים הגויים.

-ג'ו

פורסם

טיפשי.

רוב הילודה המוגברת באה מהמגזר הערבי והדואי.

להגביל ילודה במדינה שלנו לא יעזור.

סתם לידע כללי: המגזר הערבי והבדואי הוא חלק מישראל.

לדעתי הוא טועה, ישראל היא כבר אימצה מודל של מדינת עולם שלישי, פשוט עוד מספר שנים זה יהפוך לממש מכוער.

וכן אם אנשים טיפשים יפסיקו להביא 75649 ילדים ולתת להם לחיות ברחוב, זה מאוד יקל על המצב.

בנוסף לזה אם הדוסים יפסיקו להכפיל את המספר שלהם כל שנה ולהיות טפילים, זה גם מאוד יעזור למצב.

וחוץ מזה זה יהפוך את הנסיעה בתחבורה ציבורית בקיץ למשהו מעשי.

פורסם

נכון ברמה העקרונית אך בלתי אפשרי, לא במדינת היהודים.

הוא שכח כנראה שרוב האחראים לילודה הגבוהה(6+ ילדים) הם דתיים(מאוד), חרדים ובדואים.

הדתיים והחרדים לא יאפשרו בחיים לחקיקת חוק או הגבלה על הילודה שכן מדובר בעבירה חמורה מאין כמוהה על המצווה האלוהית(מפי ה' עצמו) של "פרו ורבו", מצווה שהם מקיימים בקנאות יתרה... ::)

וגם אם אכן יחוקק חוק זה, יש לך את הבעיה של הבדואים או סתם נוודים במדבר...

המשטרה מפחדת להיכנס לשם בשביל לעצור אדם באשמות רצח וגניבה, אז לאכוף הגבלת ילודה? זה כמו שישראל תנסה לאכוף את החוקים נגד רצח, גניבה, שוד, סחיטה ופגיעה פיזית בעזה... = אין מצב.

פורסם

לא צריך לחוקק חוק שיגביל את הילודה

תורידו את הקצבאות לכל ילד שיוולד החל מעוד תשעה חודשים והבעיה תפתור את עצמה

פורסם

יותר נכון להגיד:

זה כמו שישראל תנסה לאכוף את החוקים נגד רצח, גניבה, שוד, סחיטה ופגיעה פיזית בעזה... = אין מצב.

פורסם

פוטין כבר הציע לעשות לכול המוסלמים ברית מילה מהשורש, לא? ::)

פורסם

חברה שתביאו ילד ראשון לעולם תדברו אחרת. והמגלומן הזה שיילך הבייתה למכונות דפוס שלו.

בושה וכלימה, מי הוא בכלל שיתערב. אפשר לחשוב שהממשלה המושחטת הזאת לא תביא אותנו לעולם השלישי בכל מקרה. :bash:

פורסם

אני חושב שבאמת שינוי הקיצבאות לילדים יעשה את העבודה :

אחרי ילד שלישי , להתחיל להוריד מהקצבה , לא באחוזים גבוהים מדי , אבל להתחיל לקצץ .

אין שום סיבה שלמשפחה חרדית יהיו 15 ילדים .

במידה וכן , שידאגו לפרנס ולהחזיק את עצמם .

פורסם

מבחינתך אין

מבחינתם יש, וזאת האמונה במצוות ה'.

הרי זה לא משנה מה תגיד, אדם שמאמין במשהו בכל ליבו יעשה אותו, גם אם זה אומר שהוא וילדיו יצטרכו לחיות בדוחק במשך 30 השנים הבאות

פורסם

להגביל ילודה יש בכל העולם, אך בעיקר במדינות ערב. אוכלוסית המוסלמים (מילודה) עלתה ב-254% ב-50 השנים האחרונות בעוד שאוכלוסיית היהודים בעולם, צנחה ב-4% בפרק הזמן הזה. מה שכן, בגלל היותינו מדינה מאד קטנה ומאד צפופה, אנחנו בדרך לאסון כלכלי, דמוגרפי ואקולוגי. המקום הזה קטן מכדי לאכלס את כולנו, לפרנס את כולנו, ובטח בשביל להפטר מכמויות הפסולת העצומות שאנחנו מייצרים.

פוטין כבר הציע לעשות לכול המוסלמים ברית מילה מהשורש, לא? ::)

הכל דיבורים - שיזיז את התחת. בעוד 50 שנה יהיו יותר ערבים מרוסים ברוסיה.

ושוב, אין שום סיבה שציבור לא פרודוקטיבי, כמו תושבי הכפרים הערביים וחרדים, יקבלו קצבאות על כך שהם מביאים תריסר ילדים שהמדינה צריכה לפרנס. הם נטל שמביא עוד נטל.

מבחינתך אין

מבחינתם יש, וזאת האמונה במצוות ה'.

הרי זה לא משנה מה תגיד, אדם שמאמין במשהו בכל ליבו יעשה אותו, גם אם זה אומר שהוא וילדיו יצטרכו לחיות בדוחק במשך 30 השנים הבאות

אז שהם יפרנסו אותם - אני בטוחה שכל תושבי המדינה כאן יעדיפו להשקיע את האמצעים שלהם בילדיהם ולא באוכלי חינם הללו.

פורסם

את צודקת ואני מסכים איתך

הדרך היא לא להביא להגבלת ילודה, אלא לגרום לאנשים לפרנס את עצמם (מרובי ילדים או לא, יש יותר מדי פרזיטים במדינה).

לא ייתכן פשוט שאדם יחיה מקצבאות כל הזמן! אבל הבעיה היא שהמדינה מעודדת את זה על ידי מתן קצבאות כאלה לכל משריץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים