עבור לתוכן

הנשיא קצב יואשם באונס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תנו לי לסכם בינתים-

אכלו לי שתו לי

והמישטרה והתיקשורת משתפות פעולה לידפוק אותי

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין לו. אני חושב שתפרו לו תיק.

מה שאתם שוכחים הוא שבמסגרת התפקיד שלו הוא יכול לתת חנינה להרבה עבריינים. אפשרי *מאוד* שתוך ניצול מסגרת החוק (כמו שאיסתרא אמר, למעשה הוא צריך להוכיח שהוא לא אשם מאשר שיוכיחו שהוא כן) עבריינים שהוא לא הסכים לחנון דאגו לסדר לו תיק יפהיפה על אונס ארבע נשים.

לך תוכיח שהוא לא עשה את זה....

פורסם

לך תדע. אני עדיין לא מאמינה שבגילו הוא בכלל מסוגל. :lol:

פורסם

עוד נקודה לטובתו.. |:

הוא אמנם טיפש, אבל לא אנס. אין בול לתמימות של העם הזה?

התקשורת כמובן קפצה על העגלה ועשתה מזה מטעמים. למעשה, בוצע בו כבר משפט ועונש ציבורי בידי התקשורת בלי שתוכח אשמתו!

פורסם

לא דיברתי לטובתו...

תראה, אני בעד משפט בו מוכחת חפותו של נאשם, במקום אשמתו. אני לא מאמינה למשל למטורפת ההיא שטוענת שגם אותה הוא אנס ויש לה ילד ממנו - זה באמת הזוי לגמרי, אבל כמו שכבר הרבה אנשים אחרים בעמדות מפתח הוכיחו - העמדות הללו הן מקום ממנו הם מנצלים את הכוח שיש להם למטרות מלוכלכות. אם קלינטון בא והודה שהוא ניהל רומן עם לוינסקי, ואם איציק מורדכי ישב בפועל על אונס/תקיפה מינית, אני לא אתפלא אם גם המתושלח הזה עשה דבר מה, כמו גם רמון שחושב שהוא דון ז'ואן ויכול להקסים ולהשכיב חיילת.

פורסם

רמון לא ניסה להשכיב חיילת. בחייך... ::)

אני נגד מצב שבו בנאדם "אשם אלא אם תוכח חפותו". ואם את לא יכולה להוכיח? ואם הנסיבות לרעתך? אז תשבי בכלא, או על הכסא החשמלי, בלי שתעשי שום דבר רע ובלי יכולת להוכיח את זה?

אנשים לא יכולים להכניס אחרים לכלא סתם על האשמות. אם יש לך טענה- תוכיח אותה. אם לא- תשתוק.

ועוד לא ראיתי הוכחה אחת לאשמתו של קצב, חוץ מעדותן (הסובייקטיבית למדי) של ארבעת הנשים הללו.

פורסם
  • מחבר

רמון זה שטויות .

אבל אני לא מאמין שתפרו לו תיק

רק לביבי בעיקרון יש סיבה ליתפור לו תיק

אבל ביבי לא היה לוקח סיכון כזה

לדעתי הוא ניתפס אם המיכנסים למטה והכשיו אימנו אותו ליתקוף בתור הגנה

וזה מה שהוא עושה

היה לנו אחד בצבא שכל פעם שהאשימו אותו במשהו היה מתחיל ליצרוח

ולהגיד שהוא לא אשם למרות שבחלק מהפעמים זה היה ברור שהוא דפק אותנו באיזה משהו

ולדעתי קצב החליט ליפעול בשיטה הזות כדי שיחשבו שהוא חף מיפשע

אבל עזבו חף לא חף

אתם רוצים נשיא שמאשים את מערכת המישפט והמישטרה?

אני אישית חושב שהם על הפנים

אבל הנשיא הוא חלק מהמערכת הזות

פורסם

רמון לא ניסה להשכיב חיילת. בחייך... ::)

אני נגד מצב שבו בנאדם "אשם אלא אם תוכח חפותו". ואם את לא יכולה להוכיח? ואם הנסיבות לרעתך? אז תשבי בכלא, או על הכסא החשמלי, בלי שתעשי שום דבר רע ובלי יכולת להוכיח את זה?

אנשים לא יכולים להכניס אחרים לכלא סתם על האשמות. אם יש לך טענה- תוכיח אותה. אם לא- תשתוק.

ועוד לא ראיתי הוכחה אחת לאשמתו של קצב, חוץ מעדותן (הסובייקטיבית למדי) של ארבעת הנשים הללו.

להזכירך, בארץ אין כיסא חשמלי ומאסר עולם כאן הוא 20 שנה (או 25?) ולא עד סוף החיים. זאת לא ממש מדינת חוק, אפילו יש המציעים לשחרר כבר את יגאל אמיר מ"חוסר רלוונטיות". בוא נגיד שאם היו מאשימים אותי בפשע, תמיד יש פוליגרף ומה לא. אם זה היה נכשל, אז הייתי סומכת על זה שמערכת המשפט הרחמנית שלנו תיתן לי עבודות שירות. חוצמזה, אני מעדיפה חף אחד מפשע מאחורי סורגים, מאשר 1000 אשמים מסתובבים בחוץ.

פורסם

פוליגרף לא אמין מספיק ואינו קביל בבתי משפט.

פורסם

להזכירך, בארץ אין כיסא חשמלי ומאסר עולם כאן הוא 20 שנה (או 25?) ולא עד סוף החיים. זאת לא ממש מדינת חוק, אפילו יש המציעים לשחרר כבר את יגאל אמיר מ"חוסר רלוונטיות". בוא נגיד שאם היו מאשימים אותי בפשע, תמיד יש פוליגרף ומה לא. אם זה היה נכשל, אז הייתי סומכת על זה שמערכת המשפט הרחמנית שלנו תיתן לי עבודות שירות. חוצמזה, אני מעדיפה חף אחד מפשע מאחורי סורגים, מאשר 1000 אשמים מסתובבים בחוץ.

אחת הסיבות העיקריות שלא מאשרים בארץ עונש מוות, היא העובדה שיכול להיות שתגזרי בטעות עונש מוות על אדם חף מפשע- דבר שאי אפשר להשיב לאחור. אם תקבלי את המדיניות של "להוכיח חפות ולא אשמה", על אותו בסיס לוגי מנחה תצטרכי לקבל גם את עונש המוות.

ואז מה אם זה "רק" 25 שנים? את, נניח, היית עכשיו מסכימה לשבת 25 שנים בשביל שיתפסו, נאמר, עוד כמה עשרות בודדות של נאשמים שלא מוצאים את עצמם אשמים?

ומה הקשר ליגאל עמיר? אחד הטיעונים המרכזיים שיש לי נגד מערכת המשפט היא שיפוט אדם על פי דעותיו הפוליטיות. מה שונה עמיר מכל רוצח אחר? רבין היה בנאדם- על? עם זכויות יותר?

אם התשובה היא לא, אז עמיר צריך לקבל עונש כמו כל רוצח שפל אחר- ולא משנה עכשיו מה העונש יהיה. מה שקבוע בחוק.

אם התשובה היא כן, אז שעמיר יקבל מצידי עונש כפול משל רוצח- אבל שיבוא הקץ להתחסדות יפת הנפש הדמוקרטית, "רבין היה איש הדמוקרטיה הישראלית"!!!111.

אחד מעקרונות הדמוקרטיה הוא השוויון בין בני אדם- והעונש על כל מעשה רצח צריך להיות אחיד. ואם העונש לא אחיד- בבקשה, שימו קץ להתחסדות הדמוקרטית.

חזרה לנושא קצב?

פורסם

אני לא חושבת ששפטו את אמיר בהתבסס על דיעותיו הפוליטיות. מה שכן, בהתבסס על דיעותיו הפוליטיות הוא בחר לרצוח ולפגוע בשלטות החוק והדמוקרטיה (היחסי) במדינה הזאת ולערער אותו, והיום יש המון אנשים שחושבים שצרייך לשחרר אותו.

כן, הייתי מעדיפה לשבת רבע מאה מאשר לדעת שאיזה 1000אנשים מסתובבים חופשי כי לא הוכיחו את אשמתם.

פורסם

אני לא חושבת ששפטו את אמיר בהתבסס על דיעותיו הפוליטיות. מה שכן, בהתבסס על דיעותיו הפוליטיות הוא בחר לרצוח ולפגוע בשלטות החוק והדמוקרטיה (היחסי) במדינה הזאת ולערער אותו, והיום יש המון אנשים שחושבים שצרייך לשחרר אותו.

כן, הייתי מעדיפה לשבת רבע מאה מאשר לדעת שאיזה 1000אנשים מסתובבים חופשי כי לא הוכיחו את אשמתם.

בוא נעזוב את עמיר.. מה הקשר אליו עכשיו? ערער או לא ערער, הוא ביצע רצח. אי אפשר לשפוט אדם על "פגיעה בדמוקרטיה". לא קיים סעיף אישום כזה.

אני נגד שיטת המשפט הזאת. לא הגיוני מצב שבו בנאדם יכול פשוט לבוא ולהאשים מישהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים