עבור לתוכן

מאמר נחמד של בנימין נתניהו

Featured Replies

• תגובות 65
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

גם אני חושב ככה

פורסם

רגע, הוא חושב להרים את הקריירה הפוליטית שלו ולזחול חזרה אל כס ראש הממשלה ע"י התחנפות לבלוגרים?

פורסם

לא. הוא בוחר להשתמש במדייה שנקראת אינטרנט להפצת מחשבותיו

והוא לא ממש צריך את עזרת הבלוגרים -אולמרט ופרץ ממש מתאמצים

פורסם

הוא היה צריך לקרוא לאתר שלו

www.BB.org.il

פורסם
  • מחבר

רגע, הוא חושב להרים את הקריירה הפוליטית שלו ולזחול חזרה אל כס ראש הממשלה ע"י התחנפות לבלוגרים?

הוא לא צריך לזחול. הוא מהפוליטיקאים הבודדים שבאמת אכפת להם מהמדינה. שלא נדבר על זה שבתפקיד האחרון שלו הוא באמת הציל את הכלכלה (אפילו סטנלי פישר רמז לזה פעם אחת).

עם זאת, אני אישית לא אבחר בו כי זה אומר לבחור בליכוד, ואני לא סובל יותר מדי אנשים שם...

פורסם

אני מאוד מסמפט את הבן אדם הזה...

לדעתי אם הוא יהייה חבר בממשלה הבאה כולנו נרוויח מכך.

פורסם

זה ממש עצוב שמסתכלים על ביבי כעל מועמד לגיטימי לראשות הממשלה אחרי הכישלון הקודם... לאן אולמרט ופרץ דירדרו את המדינה :bash:

פורסם

מה רע בביבי?

פורסם

בתור ראש ממשלה?!

מה טוב? :nixweiss: (ולא יחסית לאולמרט... נגיד, יחסית ל... אמממ.... מישהו שלא צריך להיכנס לכלא...... שנייה..... :-X)

פורסם

עוד לא ענית על השאלה...

פורסם

הוא לא ריאלי... (למרות שנכון להיום, זה באמת צרות של עשירים :-\).

מבחינה מדינית אני לא סומך עליו שלא יעשה טעויות. (שוב, למרות שנכון להיום כל דבר יהייה עידיף על אולמרט...)

ו...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234063.msg2057106#msg2057106 ;D

פורסם

אין מועמד טוב יותר כרגע לראשות הממשלה. ביבי הוא הרע במיעוטו, מבין האפשרויות שיש לנו.(וזה גם לא מתאים - כי הוא לא רע).

לפני שנים ביבי עוד לא היה בשל להיותר אש ממשלה. הוא עשה טעויות.

עברו מספר שנים ועכשיו, לדעתי, הוא המועמד המתאים ביותר והטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

^^^^^

אני מסכים עם זה. אבל עדיין, אני לא אתן ידי לבחירת חלק מהאנשים האחרים בליכוד.

פורסם

אותו דבר אצלי... מבחינתי הוא היה המועמד הכי ראוי לראשות הממשלה אבל בגלל כל השחיטות בליכוד לא יכולתי לבחור בו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים