פורסם 2007 בינואר 2218 שנים שמעתי בחדשות שיכול להיות שתיהיה שביתה אבל לא בטוח...תקשיב לחדשות או משהו בטח שם יגידו...
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים שמעתי בחדשות שיכול להיות שתיהיה שביתה אבל לא בטוח...תקשיב לחדשות או משהו בטח שם יגידו...לא הגיוני!!!אין בשום אתר באינטרנט שיש שביתה!,וגם עקבתי אחר החדשות (בטלוויזיה).
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים גם אני שמעתי על זה. מחכה לנתונים רשמיים איפה שמעתה? :o הלוואי ויהיה מחר שביתה... תעדכנו אם יהיה משהוא חדש!!!
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים למה מחר? תעשו ביום חמישי/שני ראשון! דווקא מחר? אתם יודעים מה מחר אבל לא מחר כלומר יום שלישי אבל לא מחר...מחר יש לנו שעירו ראשון שיעור חופשי..אהה... ערבית ואחרי זה יש לנו מיני טיול הולך להיות משהו איכותי!
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים היום היה לנו מגן במטמטיקה, אין כמו לפתוח תבוקר 3 שעות ראשונות של חפירות עם אינטגרלים בזמן שאתה יודע שבצפון ובדרום אנשים עדיין בחלום השישי.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים באמת היה כיף להתעורר ב12 היום...יאללה שגם מחר יהיה שביתהה---> יהי רצון ונאמר אמן! ;D
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחר על הבוקר יש לי מבחן במתמתיקה,הלוואי שתהיה שביתה.אגב לפותח התראד מאיפה אתה חושב שבכלל תהיה שביתה?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר מחר על הבוקר יש לי מבחן במתמתיקה,הלוואי שתהיה שביתה. אגב לפותח התראד מאיפה אתה חושב שבכלל תהיה שביתה? אני לא יודע..בגלל זה אני שואל... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.