פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר ^ שלחתי ההזמנה שקיבלתי לא עובדת ??? מה הבעיה? תן תאימייל אני ישלח לך שוב שלחתי לך, תנסה שוב..
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים ^ שלחתיתן תאימייל אני ישלח לך שובשלחתי לך, תנסה שוב..ניסיתי שוב :\ אותה שגיאהאני אנסה מאוחר יותר אולי זה יעבוד
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים חח איזה דבר נדיר תודה אחי!!! תגיד, אם מישהו מתקשר אליי לתוכנה אז הוא משלם על זה שהוא מדבר איתי ? קבלו מישהו מתקשר אליי , כשמישהו מתקשר אז זה עושה צליל כזה : "ברינג..ברינג.." אין דבר נדיר!! תענו על השאלה שלי בבקשה אני חייב לדעת!! [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים בוודאי שהוא משלם. איזה באסה ,לא שווה ,אל תורידו את התוכנה המסריחה הזאת סתם חירבונה לא שווה מה זה השטויות האלהה ההאא
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מה זה אמור להביע????? מה מחיר השיחה למספר 057?מהוטמבזקמאורנגמסלקוםמפלאפוןאנא ספק מידע. אין שום סכוי שמישהו עם שכל ישתמש בזה בלי המידע הנל.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים עלות שיחה סלולרית.מבחינתי הדבר הזה נחמד בתור תא קולי בחינם(ואם מישהו משאיר הודעה אתה יכול להתקשר קצת בחינם).מעבר לזה יש SKYPE/JAJAH/MESSANGER.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.