עבור לתוכן

דרך להתקשר לטלפונים\פלאפונים הכל בחינם!

Featured Replies

פורסם

עדיין נשמע לי די מוזר להגיד לאנשים להתקשר אליך כדי שתוכל להתקשר אליהם בחזרה אחר כך :nixweiss:

• תגובות 72
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח מצאתי את הסיבה שהוא מחלק לנו את ההזמנות[פותח התרד] :lol: אבל בכל זאת תודה רבה.

חבר יקר,

אנו שמחים כי בחרת להצטרף למועדון ספיקו!

יש לך עתה מספר טלפון מקומי בישראל.

כפי שנוכחת לדעת, אנו מאפשרים לך לקבל שיחות טלפון מכל רשת (קווית , סלולרית, וממחשבים) אל המחשב שלך, בלי תלות במיקומך בעולם, וללא עלות. התנאי היחידי חיבור לרשת האינטרנט.

יותר מכך: תוכל להתקשר מה- SpikkoPhone שלך לכל מספר טלפון, וללא כל עלות!

כדי לקבל שיחה מישראל, מסור את מספר הטלפון החדש שלך לחבריך. עלות השיחה למתקשרים אליך שיחה מקומית בישראל, כשם שחבריך היו מתקשרים לכל טלפון אחר בארץ (העלות עבורם היא עלות מקומית) .

איך זה עובד?

כחבר "מועדון ספיקו" אתה זכאי לדקות, לשימוש לשיחות יוצאות. אין מיגבלת דקות בשיחות בתוך המערכת (מחשב למחשב).

לצורך שיחות יוצאות למספרי טלפון אחרים (סלולרי, קווי, בינלאומי), יש לצבור דקות, אותן ניתן לצבור על ידי שיחות נכנסות אל הספיקופון שלך שמקורן מחוץ למערכת ספיקו כדלהלן:

- עבור כל דקה של שיחה נכנסת אל הספיקופון מטלפון קווי או סלולרי בישראל תקבל דקה של שיחה יוצאת לטלפון קווי.

- באותו אופן, עבור כל דקה של שיחה נכנסת תקבל 15 שניות של שיחה יוצאת לרשת הסלולר בישראל.

- תוכל לראות בדף הבית שלך את כמות דקות העומדת לרשותך בכל עת. הקלק כאן

- צירוף חברים לשירות ספיקו: כפי שכבר ציינו אנו רשת קהילתית ובכדי להישאר כזו אנו מעודדים את חברי המועדון להכניס חברים ולכן אנו מאפשרים לך לרשום חברים וגם להנות מכך, עבור כל חבר שצירפת, תקבל דקות בגין שיחות הטלפון שנכנסו אליו (בלי לפגוע בדקות של חבריך בדיוק באותה הצורה שאתם צוברים). תוכל לראות את הדקות שנצברו עבורך ע"י חבריך בדף הבית שלך.

- כדי לצרף חברים, נא שלח כאן.דואר הזמנה.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

זה עדיין פתרון דיי נוח לשיחות חינם, מה אכפת לכם שהוא פרסם את זה לקבל דקות?

פורסם

2 שאלות:

1: המספר שאני מקבל הוא 057 משמע המספר שלי הוא סלולרי לא?

2: אם מישהו שנרשם לשירות מתקשר אליי אני גם מקבל על זה דקות?

תודה

פורסם

משהו פה מריח לא בסדר...

לא יודע...

פורסם

מוכר לי הרעיון הדבר הזה...

הנה, נזכרתי - http://www.speex.co.il . מספר ישראלי, שיחות נכנסות בחינם,

אבל שיחות יוצאות עולות כסף...

כאן השיחות הנכנסות בחינם, אבל צריך להתקשר אליך כדי לצבור קרדיט, ו.. בהתחלה לא יהיה מי שיתקשר אליך, אז כדי לצבור קרדיט תצתרך להתקשר לעצמך,

אז זה גם עולה לך כסף..

פורסם

אתה מקבל כמה דקות חינם להתחלה

פורסם
  • מחבר

משהו פה מריח לא בסדר...

לא יודע...

זה אתר שעובד בדוק..אתה מוזמן לשאול את כל אלה שכבר קיבלו הזמנה ואפילו לנסות בעצמך..

פורסם

יש איזושהיא תוכנת JAVA/SYMBIAN שאיתה אפשר להיות אונליין גם בנייד?

פורסם

שלח גם לי:

בלה זה שטרודל ונקודה בהתאמה(תאמת היא שזה לא משנה כל כך, גם ככה הם מסננים הכל, אבל שיהייה).

פורסם

עדיין לא למדתם שאין דבר כזה "חינם"? ::)

פורסם

לא נורא, זה רק משהו וירטואלי בינתיים.

פורסם

עדיין לא למדתם שאין דבר כזה "חינם"? ::)

חצי נכון...

כמו למשל שאנחנו מדברים עם המשפחה בארה"ב בחינם בלי כסף דרך jajah

נכון, אז צריך להיות מחובר לאינטרנט (כי אני לא מחובר כל הזמן גם ככה?), אבל חוץ מזה?

אנחנו אולי מקבלים ספאם מהם (אולי, אני לא בטוח. זה לא האימייל שלי), אבל בהתחשב בכמות

השיחות לחו"ל שאנחנו מדברים, זה בהחלט משתלם

אז נכון, קצת ספאם, וקצת פחות נוח מאשר סתם להתקשר, אבל בהחלט יותר נוח לחשבון הבנק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים