עבור לתוכן

הרמטכ"ל התפטר- יחי הרמטכ"ל החדש

Featured Replies

פורסם

באמת נקווה.. :)

גולנצ'יק... ;D

פורסם

אה כן, ולא לשכוח שהוא גר בעיר הנמצאת 5 דקות מקלקיליה.

אכן, מועמד ראוי.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה איפה הוא גר?

ברק גר בכוכב יאיר שנמצאת לא רחוק מטול כארם :nixweiss:

גם החווה של שרון נמצאת לא רחוק מאיזה ישוב ערבי אם אני זוכר נכון :P

פורסם

לא זה לא משנה, סתם שעשע אותי שהיום בבוקר בגל"צ היתה צנזורה על שם העיר, וככה כינו אותה :smile1:

פורסם

בלי קשר לאיכותו אתם לא חושבים שזה קצת תמוה שפרץ בחר את מי שהיה הכי קרוב אליו ? הרי הוא עבד איתו באותו מקום ומין הסתם הם גם נהיו בטח חברים טובים

מה שלא הזיק בוודאי לנקודות הזכות שלו... מה גם שמנכ"ל משרד הביטחון הוא מינוי פוליטי ומרגע שהוא יצא מהצבא הוא כבר מזוהה עם עמדה מסוימת מה שעושה אותו לא נטרלי .

אבל עזבו אני בטוח שפרץ הוא אדם עם כישורים מצויינים וידע עצום בביטחון המדינה וכמובן ניסיונו הכביר במערכת הביטחון בתפיקידים שונים ומגוונים

אשר הקנו לו את הכלים לבחור את הרמטכ"ל הטוב ביותר. העיקר שאני יכול עכשיו לישון בשקט בלי רעש של פצצות אטום

פורסם

אני חושב שהוא שכן שלי.

פעם הציעו לי להיות נהג בוס שלו.

אפילו שלא היה לי רשיון :s07:

פורסם

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בלי קשר לאיכותו אתם לא חושבים שזה קצת תמוה שפרץ בחר את מי שהיה הכי קרוב אליו ? הרי הוא עבד איתו באותו מקום ומין הסתם הם גם נהיו בטח חברים טובים

מה שלא הזיק בוודאי לנקודות הזכות שלו... מה גם שמנכ"ל משרד הביטחון הוא מינוי פוליטי ומרגע שהוא יצא מהצבא הוא כבר מזוהה עם עמדה מסוימת מה שעושה אותו לא נטרלי .

אבל עזבו אני בטוח שפרץ הוא אדם עם כישורים מצויינים וידע עצום בביטחון המדינה וכמובן ניסיונו הכביר במערכת הביטחון בתפיקידים שונים ומגוונים

אשר הקנו לו את הכלים לבחור את הרמטכ"ל הטוב ביותר. העיקר שאני יכול עכשיו לישון בשקט בלי רעש של פצצות אטום

אתה מודע לזה שקרוב לוודאי אף פעם לא תשמע רעש של פצצת אטום? ::)

אישית אני גם לא חושב שאשכנזי נבחר בגלל כישורי הניהול שלו, ולמרות שהוא בטוח אחלה מפקד- אני לא בטוח אם הוא יהייה רמטכ"ל טוב :-\

פורסם

זו היתה אנלוגיה צינית ל"לישון בשקט" ... והיו סיפורים על אנשים בהירושימה ונגסקי ששמעו את הפיצוץ ואף שרדו לספר על זה

פורסם

אתה מודע לזה שקרוב לוודאי אף פעם לא תשמע רעש של פצצת אטום? ::)

אישית אני גם לא חושב שאשכנזי נבחר בגלל כישורי הניהול שלו, ולמרות שהוא בטוח אחלה מפקד- אני לא בטוח אם הוא יהייה רמטכ"ל טוב :-\

זאת הבררה היחידה שהייתה

פורסם

מקווה שיש לרמטכ"ל החדש את האומץ והיכולת לשנות את מה שמקולקל בצבא שלנו

פורסם

זאת הבררה היחידה שהייתה

כוונתך : הבררה היחידה או הברירה היחידה?

זה תמוה פחות מתהליך בחירתו של חלוץ והקריטריונים על פיהם נבחר, והיותו מעורב פוליטית עוד מימי היותו רב סרן בניגוד גמור לכל נוהל ויושרה. זה תמוה פחות מתהליך בחירתו של מופז והקריטריונים על פיהם נבחר והדמויות הפוליטיות שדאגו לבחירתו וארח כך לקידומו הפוליטי לשר הבטחון כהמשך לתפקיד הרמטכ"ל. לא לשכוח שמופז הוא האחראי הראשי לבעיות שהתגלו במלחמה האחרונה, וה"סוסים" שלו אחראים לבחירתו גם כרמטכ"ל וגם כשר הבטחון.

פורסם

זאת הבררה היחידה שהייתה

למה אתה אומר סתם? גם פרץ הוא בררה. וגם אולמרט. וכל הממשלה שלנו היום :smile1:

פורסם

מקווה שיש לרמטכ"ל החדש את האומץ והיכולת לשנות את מה שמקולקל בצבא שלנו

אם לא תצפה לא תתאכזב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים