פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני מקדים את המאוחר, מזל טוב לליאור פרץ על יום הולדתו ה 19(אם אני לא טועה) שאמור להיות ב 23/1אז מזל טוב ליאור שיהיה בהצלחה בחיים / לימודים / חברה ועד 120W
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר ליאוררר שיהיה בהצלחה בלימודים ושתספק את ניצני מזל טוב נשמה! הוא בחור מספק אל תדאג :lol:
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים צריך כמה גיגה של שירים? ;D מזל"ט אחרי הפעם האחרונה? לא נעים לי להשאיר אותך ער לילה שלם תודה גם לשניכם
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ליאור מזל טוב עד 120! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ובהצלחה בלימודים יא חרשן!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תודהחרשן? תספר את זה לחברה שליהיא משוכנעת שאני לא משקיע (נכון שזה אחרי שחבר שלי אמר לה את זה בצחוק. אבל היא לקחה רציני)
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מזל טוב ליאור! רציתי לצרף לך שמנמן לכל הודעה שיש לך, אבל הSMF הגביל אותי....
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים קודם כול איחולים ממודרים ומנהלים ואחרי זה ממשתמשים חחח אז תוסיף באמצע מודרים לשעבר מזל טוב עד 120 (אלף הודעות) וכמובן המון הצלחה בלימודים ברשותו של א' אני גונב לו סמיילי ונוסיף גם כמה שמנמנים (מקווה שספרתי נכון) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.