פורסם 2007 בינואר 2118 שנים בנסיוני לעשות משהו עם הדבק מגע (לא מה שאתם חושבים ) הדבק נדבק לי על האצבע ואין לי מושג איך להוציא אותו לא יוצא יש לכם דרכים?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים בנסיוני לעשות משהו עם הדבק מגע (לא מה שאתם חושבים ) זה דבק, מה אנחנו אמורים כבר לחשוב?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לא אמור לעזור לך כל האמור לעייל,השיטה היחידה שאני מכיר זה לקלף את זה לאט, דווקא דבק מגע קל להורדה כי אפשר למשוך קצה והוא מתנתק ומושך אחריו עוד.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תשמע תקח ככה סיר מלא במים! תרתיח אותו איזה שעה, תוסיף מלח,פלפל... חתוכים ירקות ומוסיפים כפית מרק אפיה...!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תפרמט. זה דבק, מה אנחנו אמורים כבר לחשוב? איזה תמימים : דבק מגע מסניפים בד"כ... (ולאהבל שחשב שהוא ניסה להביא ביד עם הדבק- כל אחד ומה שעושה לו את זה, אבל לך יש כמה בעיות חמורות אם על זה אתה חושב כשאתה שומע "דבק מגע"...) וכדי להוריד אותו צריך לשפשף עם נפט, אבל זה לא תמיד עוזר- בשביל זה אפשר לקחת סכין יפנית ולקלף אותו (עם הלהב במאונך לאצבע ולגרד... לא לחתוך...)
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תעשה OC לאצבעות והוא ירד לבד זה שזה פורום מחשבים לא אומר שכל "בדיחת OC" מצחיקה כאן... עדיין צריך משהו שנקרא חוש הומור
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים (ולאהבל שחשב שהוא ניסה להביא ביד עם הדבק- כל אחד ומה שעושה לו את זה, אבל לך יש כמה בעיות חמורות אם על זה אתה חושב כשאתה שומע "דבק מגע"...)זה מאמריקן פאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.