פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מאיפה לכם שזה לא אמיתי? לי דווקא נראה מאוד אמיתי, הזוי אבל אמיתי. אגב, כך תעירו את חברכם הגרמני לחדר.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים צריך את הבוהן.עם הרגליים זה עובד יותר טוב, אבל קשה מאד להניח רגל של מישהו שישן במאוזן בתוך כלי עם מים. אבל ניסיתי גם עם היד ועבד (פריקים שתויים ומעולפים בכיכר יכולים לשמש מקור אינסופי לבידור).
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים זה לא עובד מה השטויות האלה....וכששאלתי אם הוא התעורר...לי דווקא נראה שהוא מת אחרי זה(וזה בהחלט לא נראה אמיתי זה נראה כמו בובה כי הוא לא הגיב...*עריכה* מה עבר על הגרמני ההוא??????
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נכון. וחזיר כחול עף לו מחוץ לחלון שלי עכשיואה! זה אני שהפליץ אותו! אתה יכול להגיד לי לאיזה כיוון הוא עף בבקשה? כבר מאוחר הוא צריך לחזור למקומו P: -ג'ו
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נכון. וחזיר כחול עף לו מחוץ לחלון שלי עכשיולא, אלה סתם סמים...הסרטון הזה הוא דיי ישן...
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: בכל מקרה, הטריק של לשים יד של אדם ישן בתוך כוס עם מים חמים עובדת הרבה יותר טוב כששמים יד אחד בכוס חמה, ויד שניה בכוס עם מים קרים. הפיפי, מובטח! (נוסה על ארבעה חברים בטיול שנתי, שלושה השתינו)
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אבל למה לעשות את זה לחבר בטיול שנתי? זה מגעיל. איזה מין חבר זה שאתה תעשה לו דבר כזה? מילא איזה אידיוט שאתה לא סובל וזה מגיע לו.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אם היו עושים את זה לך? מילא ללכת מכות בצחוק, לצבוע אחד את השני בתוש שלא יורד חודש... אבל ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.