פורסם 2007 בינואר 2118 שנים למדתי רק JAVA SCRIPT , FORMS, DATA BASE (SQL), DOM בנתייםפשוט אין לי שום רעיון לבנות אתר. תודה מראש!!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תעשה על אחד התחביבים שלךעל מחשבים ,ספורט , משהו שאתה אוהב ,ככה יהיה לך יותר קל
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר אני חשבתי לעשות משהו על מטוסים או משהו כזה אבל אני לא יודע מה לעשות באתר. אני חשבתי לשים עמודים עם מידע על כל מיני מטוסים ואני לא יודע מה עוד להוסיף....אז אם למישהו יש רעיונות שלא יתבייש לכתוב
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים הרעיון שלך נשמע טוב מאודתשים אולי גם סירטונים וכאלה דברים ועם בא לך להשקיע טיפה יותר..תשים מערכת פורומים שם...שטיסים יוכלו לחלוק רגעים יפים בטיסות וכו....נ.בהאתר לא אומר להצליח נכון? אלא רק לפעול נכון?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר הרעיון שלך נשמע טוב מאודתשים אולי גם סירטונים וכאלה דברים ועם בא לך להשקיע טיפה יותר..תשים מערכת פורומים שם...שטיסים יוכלו לחלוק רגעים יפים בטיסות וכו....נ.בהאתר לא אומר להצליח נכון? אלא רק לפעול נכון?ואללה עוד רעיון אני יוסיף לאתר כל מיני סירטונים על מטוסים ויוסיף גם איזה פורומון קטןלהצליח לא ממש חייב, אבל הוא חייב לפעול מצוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.