עבור לתוכן

איך להרזות?

Featured Replies

פורסם

אוכל תמיד חשוב ולמעשה יותר חשוב מהאימון עצמו שמדברים על הורדת אחוזי שומן

בעיקרון יש 3 גורמים לאדם בריא

1-החשוב ביותר גנטיקה

2-אוכל

3-פעילות גופנית כולל פעילות רגילה ביום

יש גם דברים אחרים כמו מין גיל וכו

אבל כמו גנטיקה הם לא נישלטים

בגלל זה צריך להקפיד על 2 ו3

• תגובות 124
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד לפני 4 חודשים+- שקלתי 96 הייתי ממש ממש שמן רזיתי 19 קילו+- והכל על ידי זה שאני לא נוגע בכל מיני שטויות כגון חטיפים שוקלדים מיצים למניהם וכן אלה תעשה כל יום כפיפות בטן+שכיבות שמיכה ומיד הכל יהפוך לך לשרירים תאמין לי אני מדבר מניסיון עכשיו אני שוקל 78 והגובה שלי הוא 1.78 שזה משקל בול רק שבמקום שומנים יש שרירים יותר בריא ויותר כיף שורה תחתונה קח את עצמך בידיים תעשה כושר תחשוב פעמיים עם לעלות על מונית אוו ללכת ברגל ותראה שהכל יהיה בסדר ;).

פורסם

עד לפני 4 חודשים+- שקלתי 96 הייתי ממש ממש שמן רזיתי 19 קילו+- והכל על ידי זה שאני לא נוגע בכל מיני שטויות כגון חטיפים שוקלדים מיצים למניהם וכן אלה תעשה כל יום כפיפות בטן+שכיבות שמיכה ומיד הכל יהפוך לך לשרירים תאמין לי אני מדבר מניסיון עכשיו אני שוקל 78 והגובה שלי הוא 1.78 שזה משקל בול רק שבמקום שומנים יש שרירים יותר בריא ויותר כיף שורה תחתונה קח את עצמך בידיים תעשה כושר תחשוב פעמיים עם לעלות על מונית אוו ללכת ברגל ותראה שהכל יהיה בסדר ;).

מילים כדורבנות :xyxthumbs:

היה לי חבר שסבל מבעיות משקל קשות..הוא לקח את עצמו בידים ואחר חצי שנה+- הוא ירד ב-20 (א הרבה אבל כמו שירד שומן גם בא שרירים) ,הוא 184 סנטימטר אז המשקל עכשיו (81) מסתדר מבחינת הגובה.

זה הכל ענין של התמדה ורצון!

פורסם

לעשות שכיבות שמיכה כל יום זה אידיוטי ואימון לא נכון

כפיפות בטן אפשרי לעשות כל יום

אבל אתה לא תיראה מרובעים בגלל כפיפות בטן

מרובעים זה בגלל אחוזי שומן וגנטיקה

לכל אחד יש מרובעים מיתחת לשומן גם בלי כפיפת בטן אחת

פורסם

כפיפות בטן ושכיבות סמכיה, בוקר, צהריים, ערב. זה לוקח כמה דקות אבל זה עושה הבדל. חוצמזה, בחורף אפשר הליכון כזה בתוך הבית או שתיקח את האופניים, ותשים אותן על זוג לבנים בסלון וסע. :smile1:

פורסם

ריבועים זה יפה :xyxthumbs:

פורסם

ריבועים זה יפה :xyxthumbs:

רוצה לראות את שלי? :silly:

פורסם

כפיפות בטן ושכיבות סמכיה, בוקר, צהריים, ערב. זה לוקח כמה דקות אבל זה עושה הבדל. חוצמזה, בחורף אפשר הליכון כזה בתוך הבית או שתיקח את האופניים, ותשים אותן על זוג לבנים בסלון וסע. :smile1:

זה יגרום לאימון יתר ושחיקה מוקדמת

דריה תלמדי תנושא כמו שלמדת היסטוריה לפני שאת פולטת שטויות

פורסם

רוצה לראות את שלי? :silly:

לא

פורסם

לא

הפסד שלך... ::)

פורסם

יש להקפיד על גנטיקה נכונה ;D

וברצינות,

כדי להקל על עצמך הנה עצה - תעשה סט של 40 כפיפות בטן, 40 שכיבות שמיכה לפני כל ארוחה יומית. אחרי כמה ימים ככה זה יהפוך לשגרה, ולא רק שזה מקל על ההתמדה, אתה תרגיש שאתה לא יכול בלי זה. ככה נפתרת בעיית מוטיבציה - את הפעילות צריך "לעגן" למשהו מובן מאליו שעושים תמיד בשגרת היומיום, כמו זמני ארוחות.

אחרי כמה שבועות כבר "ינבטו" לך ריבועים כמו שצריך :xyxthumbs:

ועזבו אתכם מריצות. כדי לשמור על הגוף מחוטב, עדיף קפיצה בחבל. או לקנות שק אגרוף ולהתחיל "לעבוד".. (האופציה הכי טובה, הכי פחות משעממת, מאמצת חלק גדול יותר מהגוף, ושורפת קלוריות בהרבה פחות זמן).

פורסם

שילוב של פעילות אירובית +כוח+תזונה שורפת קלוריות בהרבה פחות זמן

באיגרוף יש גם אימון כוח וגם אירובי אבל צריך גם תזונה

פורסם
  • מחבר

יש להקפיד על גנטיקה נכונה ;D

וברצינות,

כדי להקל על עצמך הנה עצה - תעשה סט של 40 כפיפות בטן, 40 שכיבות שמיכה לפני כל ארוחה יומית. אחרי כמה ימים ככה זה יהפוך לשגרה, ולא רק שזה מקל על ההתמדה, אתה תרגיש שאתה לא יכול בלי זה. ככה נפתרת בעיית מוטיבציה - את הפעילות צריך "לעגן" למשהו מובן מאליו שעושים תמיד בשגרת היומיום, כמו זמני ארוחות.

אחרי כמה שבועות כבר "ינבטו" לך ריבועים כמו שצריך :xyxthumbs:

ועזבו אתכם מריצות. כדי לשמור על הגוף מחוטב, עדיף קפיצה בחבל. או לקנות שק אגרוף ולהתחיל "לעבוד".. (האופציה הכי טובה, הכי פחות משעממת, מאמצת חלק גדול יותר מהגוף, ושורפת קלוריות בהרבה פחות זמן).

אני לא אומר שאני לא צריך פעילות ספורטיבית אבל כעיקרון אני צריך להרזות באזור האגן, זה המטרה שלי!

פורסם

זה בדרך כלל בעיות של בחורות

לגברים רוב אחוזי השומן נימצאים בבטן

פורסם

אני לא חושב שניתן לשלוט איפה להרזות. הכי טוב שניתן לדעתי זה לעצב את האזור שרוצים לחטב ע"י תרגילי כושר, ובמקביל לרזות באופן כללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים