עבור לתוכן

איך להרזות?

Featured Replies

פורסם

דייטת סקס !

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תכל'ס...

זה שורף 900-1000 קלוריות לשעה, ספורט מטורף....

• תגובות 124
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי תצלם את הבטן?

פורסם

המשקל תקין לגמרי, אפילו טיפה נמוך. זה שיש לך יותר שומנים במקומות שציינת זה כי אתה יושב יותר מדיי על התחת. סע על אופניים, רולרבליידס או לך לבריכה ויהיה טוב.

פורסם

המשקל תקין אבל הוא לא נמוך אני בגילו (שנה מתחתיו) 1.80 שוקל 68 ואני שמן (מאוד באזור הבטן אבל לא רחב)

פורסם

צריך להגדיר את זה נכון. ב"לרזות", במקרה של האוקראיני הנגוע שלנו, הרעיון באמת לא להוריד קילוגרמים, אלא לעצב את הגוף. כלומר, להוריד את אחוזי השומן. בקיצור, ספורט.. תזונה נכונה.. the works..

פורסם

מה אני קשור עכשיו :cwm10: ?

אז יש לי כרס קטנה וחמודה .

אני מטפח אותה .

אני אפילו מחפש לה שם .

חוץ מזה אני בסדר .

'זהרו ממני , כן ?

פורסם

תיראה תעשה כושר תפתח את זה לשרירים תעשה הרבה אירובי כי יש לך כבר מסה אתה תירד איזה 4 קילו

פורסם

אתם בדיוק כמו הכוסיות האלו שלא אוכלות כלום חוץ מגזרים ובולבולים, רזות יותר ממני (170, 50ק"ג) אבל יש להן צמיגים ואתם מסרבים להבין שזה לא בגלל עודף משקל אלא חוסר פעילות גופנית.

פורסם

ספורט + לאכול פחות= יותר שרירים פחות שומן

נוסחה מנצחת.

גם יותר בריא וגם יותר רזה. אין שום קיצורי דרך שעובדים. כמובן שתצטרך כוח רצון רציני.

בכל מקרה כדאי לפנות לרופא/דיאטנית לקבל עצה בנושא.

תתחיל להתאמן.

אם אתה רוצה לרדת באחוזי השומן אז תעשה הרבה אירובי(ריצה שחייה וכו') וקצת אנאירובי (אימוני התנגדות-משקולות)

בקשר לתזונה זה לא נכון מה שאמר ניהיליטי אתה לא צריך לאכול פחות אלא פשוט לאכול יותר חלבונים ופחות שומן ופחמימות מפני שחלבון הוא אנאבולי לכן הוא ישמר את מסת השריר שלך והגוף ישרוף את השומן

לאכול פחות ממש לא יעזור..

ולכל שאר האנשים הרזים שיש להם שומן באגן זה מפני שאין לכם כמעט מסת שריר ולמרות שאתם רזים אתם עדיין על אחוז שומן גבוה בגלל זה אתם צריכים להזיז את התחת העצלן שלכם ולהתחיל להתאמן!!!!

פורסם

לך למדריך +תזונאית

פורסם
  • מחבר

יש דרך ספורטיבית אחרת לרזות במקומות הנכונים.....? בלי לרוץ למטה בחורף, אם זה היה קיץ יכולתי, אבל זה חורף...... ::)

פורסם

אתה יכול לרוץ גם בחורף, זה יהיה יותר קשה וישרוף יותר קלוריות אני מעריך .

פורסם

מה שכן תיתלבש טוב שאתה יוצא שלא תהיה חולה

בטן קטנה אפשר לחשוב תעשה ספורט אולי כפיפות בטן

לא רק שזה יעלים את השומן אלה גם יעצב את בטן בצורה יפה (לפי דעתי ודעת רבים )

פורסם

אני רצתי היום

דווקה אם הרוח היה נחמד

תפסיק לתת לך תרוצים

ואתה לא יכול לישלוט על איך אחוזי השומן שלך יתפזרו בגוף

אתה רק יכול לישלוט על נפח שרירים ואיזה אחוזי שומן יש לך

פורסם

תעשה מה שאתה אוהב, אם אתה אוהב לרוץ, תרוץ. (אפשר לרוץ גם בחורף, אפילו על הליכון אם לא נוח לך בחוץ) אם אתה אוהב ללכת מכות אז לך תתעסק באיזה אומנות לחימה. (אגרוף תאילנדי/רגיל/קיק, ג'יאוג'יטסו, קרטה...) וכו'

ברגע שתעשה הרבה ספורט אוכל באמת לא יהיה קריטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים