פורסם 2007 בינואר 2018 שנים שלום,אני בן 17 ויש לי 2 נקודות חן על הפנים שנורא מעצבנות אותי יש לי עור רגיש ובגיל 8 בערך שהייתי באילת והייתי הרבה בשמש נוןצרו לי 2 נקודות חן על הלחי רציתי לדעת אם יש ניתוח להוריד אותם..אני מדבר פה על נקודות חן לא על פלולה או שומה שלא תתבלבלו ואם יש ניתוח אז האם הו גורם צלקות..? תודה מראש
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים יש ניתוח כזה ואני כמעט בטוח שהוא בקושי משאיר צלקות.לא יותר טוב שתתקשר לקופ"ח שלך או משהו כזה ותברר יותר פרטים?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר יש ניתוח כזה ואני כמעט בטוח שהוא בקושי משאיר צלקות.לא יותר טוב שתתקשר לקופ"ח שלך או משהו כזה ותברר יותר פרטים?כן אבל קודם אני רוצה לשאול אותכם אם מישו פעם ניסה..?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אפשרי, אני מכיר מישהו שהייתה לו נקודת חן ממש גדולה ומה שעשו איתה זה פשוט חתכו ותפרו (הסתובב קצת עם תפרים).
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אני עשיתי בגב ויש לי צלקתאה ואח שלי עשה בלחי ונשאר לו כזה סימן ממש ממש לבן - אפשר לומר צלקת את האמת
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אני עשיתי בגב מתחת לכתף ככה ויש לי צלקת אחו שרמוטה בגודל זרת אבל זה לא היה מרצוני חששו שזה יתפח למשהו מסוכן כי זה החליף צבעים
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר נו אז תחליטו חברה חלק עשה צלקת וחלק לא?!אני מקווה שאתם מבינים שזה זה לא פלולות למניהם..
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים ^^^בכול מיקרה לי הורידו אחת עם סכין (כן על הסכין !) באיזור הריאות, יש לי צלקת שם כאילו הייתי בקרב נינג'ות - להתרחק מהכירורגים בכללית ! מדובר בקצבים לכול דבר !
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים למישהו שאני מכיר עשו בדיוק אתמול, אני יודע שעלה לו 15 שקל מקופת חולים, ובנתיים הוא מסתובב עם תחובשת ענקית על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.