פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ז"א, אולי לכם היא תהיה קלה אני צריך לחבר את אמצעי הצלעות בטרפז ולמצוא מה מתקבל... לפי מראית העין נראה שם מעויין אבל אני לא הצלחתי להוכיח את זה עד סוף (הצלחתי רק להוכיח שזה מקבילית, ולא הצלחתי להוכיח שכל הצלעות שוות) אשמח לעזרה D=
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים טרפז שווה שוקים? איך מקבילית??? הצלעות של הטרפז לא מקבילות... (לא הבסיסים)
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים זה משהו כזה:אמרו לך שזה צריך להיות מעוין? כי בלי לחשב, שתי המשולשים העליונים שווים, ושתי התחתונים זהים, לכן יש לך דלתון במקרה הכללי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר זה משהו כזה:בדיוק...הצלחתי להוכיח שמה שיצא זה מקבילית... אבל אני לא בטוחוניסיתי את אותו הדבר עם מקבילית (לחבר אמצעי קטעים של מקבילית במקום טרפז) ושוב יצא לי שמה שבפנים מקבילית.והכוונה לטרפז רגיל!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הטרפז ש"ש אני מניח.אבל אם הוכחת שזה מקבילית-אז הוכחת גם שזה מעוין בגלל ששתי הצלעות העליונות שוות, ושתי התחתונות שוות(בגלל זה יצא לי דלתון בלי לחשב).יש לך 2 צלעות שוות וזווית זהה לכל זוג משולשים(עליון ותחתון), לכן גם הצלעות שבפנים שוות.הנה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אוקי איבדתי כיוון... אני עכשיו אפילו לא מצליח להוכיח שהמשולשים שווי שוקיים...RIKUS- יצאת מהנחה שהטרפז ש"ש...
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר שניכם יצאתם מכיוונים לא נכונים...אפרט טוב יותר:מטרפז רגיל (לא שו"ש!!), צריך לחבר את אמצעי הקטעים של הצלעות ולדעת מה נוצר מהקווים שחיברת.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים טוב אני לא זוכר טריגו, מה אומר החוקים לגבי קווים מקבילים?סכום הזוויות הנגדיות שווה ל-180?ובמקבילית זה סכום הזוויות שקרובות? לא זוכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.