פורסם 2007 בינואר 2018 שנים כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים תנסה בפורום של ערוץ הילדים...מה הקשר ערוץ הילדים? זאת תכנית של hot 3 ולא רק ילדים צופים בה ולגביך ultra בין march ל april לפי מה שאני יודע אם לא יהיו עיקובים בצילומים
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים למה שלא תחזור? כי זה עניין של הסכמים ואני לא יודע אם ליהקו אותה או לא איזה בלונדה..? זות ששיחקה תאשה של סער פדידה כל פעם שראיתי אותה רציתי לעשות "מקלחת קרה"
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים יותר מידי משעממם באלופה היה ערס מצחיק וזקן מצחיק בשמיניה יש שיעמום ארוך ומתמשך
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים זבל ישראלי מעותק אם שחקנים חסרי כישרון . רוצים איכות ? תסתכלו על הכינוי שלי.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים תנסה בפורום של ערוץ הילדים... חזק! אהבתי תכלס זבל ישראלי... שונא את רוב הסידרות הישראליות כולם חיקויים גרועים (במיוחד העלובה)
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים יותר מידי משעממם באלופה היה ערס מצחיק וזקן מצחיק בשמיניה יש שיעמום ארוך ומתמשך מה לעשות שהשמיניה משודרת בערוץ הילדים ועל כן חתך הגילאים שהיא פונה אליו הוא ילדים.היא לא אמורה לבדר אדם בן 28...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.