עבור לתוכן

לכל המעשנים למיניהם קבלו רשימה חלקית מאוד של מרכיבי הסיגריות

Featured Replies

פורסם

אני האמת לא יודע איפה להגדיר את עצמי, לפעמים אם חבר מעשן לידי, אני מבקש שאכטה, אבל אף פעם עוד לא עישנתי סיגריה שלמה. אה ונרגילות אני מעשן בכל הזדמנות... בקיצור אני מעשן אבל לא רציני (ואני מסתובב עם מצית כי אם לחבר נגמר... הם הריי צריכים את הסיגריות שלהם כמו אוויר לנשימה... וכאן החרא)

אני מזכיר שמנרגילה יש את אותם חומרים...

רק שבנרגילה עוטפים את זה בעטיפה יפה ומוסיפים ריח טוב בשביל למשוך לקוחות...

• תגובות 46
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הגעת ל-30 ש"ח אם הוא אמר שקופסה עולה 18 ש"ח והוא מעשן רק חצי ביום?

גג 300 ש"ח בחודש, גג 20000 ש"ח ב-6 השנים בהן הוא מעשן.

צודק, חשבתי שהוא כתב קופסה וחצי. אז גם חצי קופסה ונניח שהוא התחיל מ-3-5 סיגריות ליום, עדיין זה בערך 20,000 שקל להפסיד עד גיל 15. עדיין כישרון לא קטן.

10 שקל ביום לא הולך ברגל, ובטח שהוא עוד מתון. אם הוא יגיע למצב של התמכרות ממוצעת (30-35 סיגריות ביום בערך) זה להפסיד 1000 שקל בחודש בערך. והוא יכול להגיע לקצב הזה לפני שישתחרר מהצבא (בהנחה שהוא לא יחתום קבע).

עישנתי לפני כמה שנים חצי סיגריה, היה משעמם וחסר טעם או פואנטה (ולא חסר ריח האמת), כמו לעשן ערפל, וזה לא גרם לי להשתעל. אז בגלל שזה לא היה מעניין מספיק או "טעים" לא התמדתי בזה, ואם הייתי יודע אז שהתמכרות לזה עולה אולי 10,000 בשנה גם אם זה כן היה מעניין לא הייתי ממשיך עם זה. זה יקר לי מדי, ושוב, גם הקטע עם הבריאות והמוות, וגם עם זה שזה יכול להפריע לי בכושר וכן בא לי לשחק לפעמים כמה שעות כדורגל ול להתנשף אחרי חצי שעה..ועוד..

פורסם

אני מזכיר שמנרגילה יש את אותם חומרים...

רק שבנרגילה עוטפים את זה בעטיפה יפה ומוסיפים ריח טוב בשביל למשוך לקוחות...

כן רק שנרגילה אתה לא מעשן 15 פעם ביום, אלה פעם-פעמיים בשבוע, וכל זה מסתכם בכ-10 שקל בשבוע.
פורסם

הייתי מעשן מדי פעם, עד שאכלתי כזאת טראומה אחרי ערב קשה עם אלכוהול ומאז לא התקרבתי לא לסיגריות ולא לוודקה.

הו, בירות :xyxthumbs:

פורסם

עזבו אותכם סיגריות (בא מבנאדם שמעשן 3 שנים )

Xטות , זה הדבר !

פורסם

^^

כן, רק חבל להרוס את המוח, לא?

כן רק שנרגילה אתה לא מעשן 15 פעם ביום, אלה פעם-פעמיים בשבוע, וכל זה מסתכם בכ-10 שקל בשבוע.

מצד שני, מבחינת נזק בריאותי זה לא פחות גרוע מכיוון ש:

1. אין לך פילטר. אמנם הוא לא בדיוק עוזר, במיוחד כלפי המעשנים הפסיביים, אבל הוא נותן איזושהי הגנה מינימלית.

2. אמנם מעשנים הרבה פחות, אבל לפרק זמן הרבה יותר ארוך. בזמן של עישון נרגילה (20 דקות לפחות, לדעתי יותר לכיוון החצי שעה? אף פעם לא עישנתי :P), אבל לעשן 2-3 סיגריות לפחות.

פורסם

בדיוק כמו שעובד הפילטר של הסיגריה (לא משפיע כמעט, אבל מונע מעבר של מתכות כבדות לפה שלך, אבל כמו שנאמר, לא משפיע על כל הזבל הכימי שיש שמה), עובדים המים\וודקה שבנרגילה

פורסם

כעיקרון אפשר למשוך את זה לשעה...

פורסם

או 3

אבל בתאכלס עישון עישון זה יוצא 20 דקות גג שזה 5 סיגריות פעם ב.... וסיגריות לא מעבירים כל כך או מחכים פה ושם אין נחת וסטלה בזה בסה"כ 5 דקות לא כיף

(סטלה כאילו רגיעה כזאת נחת ... לא סמים)

אני מעשן נרגילה הרבה זמן שנים ואני לא בטוח אם ביזבזתי יותר מ500 שקל (על החומרים לא על הכלי) כי פעם אני מביא פעם חבר מביא וכן הלאה קופסה אחת מספיקה לכל החבר'ה עם ראש נורמלי (4 ראשים ככה ) כמה שעות טובות וכיף

בחבר'ה שלנו הנרגילה היא לא המרכז היא תוספת

חוץ מה אין ריח וזה עושה טעם טוב בפה

פורסם

אני האמת לא יודע איפה להגדיר את עצמי, לפעמים אם חבר מעשן לידי, אני מבקש שאכטה, אבל אף פעם עוד לא עישנתי סיגריה שלמה. אה ונרגילות אני מעשן בכל הזדמנות... בקיצור אני מעשן אבל לא רציני (ואני מסתובב עם מצית כי אם לחבר נגמר... הם הריי צריכים את הסיגריות שלהם כמו אוויר לנשימה... וכאן החרא)

נשמע כמו התחלה....

גם אני התחלתי ככה,אני לא מכור, אבל אני גם לא מתגאה בזה, אני מסוגל לעבור יום בלי סיגריה בלי בעיות, אבל יש ימי שישי למשל שאני יכול לגמור חצי קופסא אם יש לי. מה שכן אני כמעט ולא מעשן לבד, רק עם חברים וביציאות וזה, קופסא אני קונה אולי פעם בשבוע...

לפי הפרופיל שלך אתה בן 15,בדיוק בגיל שאני התחלתי, אז תנסה להמנע מהשכטות הקטנות האלה.

פורסם
  • מחבר

אי אי אי איזה בר מזל אני....פעם מזמן כשהייתי בן 16 בערך היה לי חבר מאוד טוב שהתחיל לעשן והוא גרר אותי להתחיל לעשן קצת,זה היה במשך אולי שבועיים שעישנתי כמה סגריות ביום אבל למזלי הרב יום אחד חזרתי הבייתה ואמרתי לעצמי "מה אני דפוק,זה כזה מסריח,לא בריא,נזק לכיס,מגעיל אותי הריח כל כך שאני יכול להחנק מזה אם אני מריח את עצמי",וזהו מאז אותו רגע מחשבה הקטן הזה עם עצמי...אני לא נוגע,ולא אגע בחיים יותר במקל סרטן הזה...סתם חרטה זה כמו שלמישהו יהיה תחביב לתת לעצמו אגרופים בראש...ויתמכר לזה...אין הבדל חוץ מה"פוזה" המפגרת שהדביקו לסיגריות.....

פורסם

הפסקתי לעשן לפני שבוע ...

פשוט נמאס.

בינתיים לא קשה ....

יש קופסה בבית ואני לא נוגע בה.

אני נעזר במסטיקים עם ניקוטין... (התחיל עם 4 ביום ... היום 2 מסטיקים )

לא מסתכל אחורה לרגע.

לא מתגעגע ולא רוצה לגעת יותר ברעל הזה.

10 שנות עישון ...מקווה שהגוף יתקן וינקה את עצמו.

:xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין את הנטיה של לא מעשנים לפתוח אשכולות על עישון וכמה שזה רע ועוד יותר לא מבין את האנשים הלא מעשנים שמגיבים לזה ואומרים שזה רעל בלה בלה בלה 50 אלף שקל בשנה בלה בלה.

אתם גם ככה לא מעשנים, לרובכם אין טיפת מושג, מה אכפת לכם?

פורסם

כי לא תראה מעשן פותח ת'רד על כמה עישון זה רע וכמה כסף זה עולה לו, נכון?

פורסם

אני לא מבין את הנטיה של לא מעשנים לפתוח אשכולות על עישון וכמה שזה רע ועוד יותר לא מבין את האנשים הלא מעשנים שמגיבים לזה ואומרים שזה רעל בלה בלה בלה 50 אלף שקל בשנה בלה בלה.

אתם גם ככה לא מעשנים, לרובכם אין טיפת מושג, מה אכפת לכם?

גם אני נמנה עם הלא מעשנים, עוד מעט 9 חודשים. :jump:

ואני אומר שזה רעל בלה בלה בלה 50 אלף שקל בשנה בלה בלה. :funn:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים