עבור לתוכן

לכל המעשנים למיניהם קבלו רשימה חלקית מאוד של מרכיבי הסיגריות

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש בנרגילה חרא של גמלים...

פחח איזה שטויות.. מי סיפר לך דבר כזה

בנרגילה יש חרא של אנטילופות עם הפרעות אכילה וצבים מקסיקנים וורודים.

• תגובות 46
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשניהם יש חרא של גמלים...וגם זפת

פורסם

אני מעשן חצי קופסא ביום של kent עולה 19 שקל

בן 15 מעשן כבר 6 שנים חח ..

תגידו נגיד יש הבדל בין הנזק שניגרם בין סיגריה זולה ל סיגריה יקרה ? נגיד בין ld ל parlament ?

פורסם

^ לא, בשני המקרים אתה מקבל סרטן ריאות ומת בייסורים מחובר למכונת הנשמה, זונדה, וקטטר. פשוט באופציה השנייה אתה משלם יותר על התענוג.

פורסם

תגידו נגיד יש הבדל בין הנזק שניגרם בין סיגריה זולה ל סיגריה יקרה ? נגיד בין ld ל parlament ?

בשניהם יש את אותו חרא...

ותמיד אני מנסה להבין למה בני 9 מתחילים לעשן... בגיל הזה אתם בקושי יודעים מה אתם

פורסם

תאמין לי מצטער על היום שהתחלתי ועכשיו אני כבר ניסיתי להפסיק אבל זה קשה האמת . אבל עדיין מה סיגריה יקרה בטוח יש בה שיפור כי נגיד שאני מעשן משהו זול יש טעם מגעיל כזה וזה אי אפשר לעשן אני נגיד יכול לעשן רק את היקרות מלבורו פרלמנט וקנט עכשיו התחלתי לעשן קנט ולפני זה היתי מעשן אלמ לייט . בקיצור הקטע שאני מנסה להסביר את כל אלה אני מעשן וזה בסבבה אבל נגיד לפעמים יוצא לעשן לי ld או next ויש להם באמת טעם של רעל עברים חח

פורסם

^ לא, בשני המקרים אתה מקבל סרטן ריאות ומת בייסורים מחובר למכונת הנשמה, זונדה, וקטטר. פשוט באופציה השנייה אתה משלם יותר על התענוג.

:lol:

מה שנכון נכון

פורסם

בקיצור, כ-30 שקל ליום, כ-900 שקל לחודש, ומאחר שאתה מעשן 72 חודשים זה אומר 64800. עם הריבית שהפסדת על ההשקעה, נגיד שאתה לא משקיע מתוכחם אז פק"מ, הפסדת בערך 70,000 שקל. מבין? עד גיל 15 הצלחת להפסיד 70,000 שקל. עזוב בריאות, ריח מסריח, פגיעה באיכות הסביבה וכו'.. תראה רק כמה אתה משלם על (פוזה?).

פורסם

מעניין אותי יותר לדעת מאיפה הוא השיג את כל הכסף הזה...

פורסם

בקיצור, כ-30 שקל ליום, כ-900 שקל לחודש, ומאחר שאתה מעשן 72 חודשים זה אומר 64800. עם הריבית שהפסדת על ההשקעה, נגיד שאתה לא משקיע מתוכחם אז פק"מ, הפסדת בערך 70,000 שקל. מבין? עד גיל 15 הצלחת להפסיד 70,000 שקל. עזוב בריאות, ריח מסריח, פגיעה באיכות הסביבה וכו'.. תראה רק כמה אתה משלם על (פוזה?).

איך הגעת ל-30 ש"ח אם הוא אמר שקופסה עולה 18 ש"ח והוא מעשן רק חצי ביום?

גג 300 ש"ח בחודש, גג 20000 ש"ח ב-6 השנים בהן הוא מעשן.

פורסם

אל תיהיה טיפש ^

בטח הוא לא התחיל לעשן רציני את גיל 14... בין 9 ל 14 הוא היה מעשן קופסא בחודשיים אולי.

אני אחרי שנה שעישנתי גאה כבר לא לעשן 5 שבועות (and counting)

קל לאללה!! רק צריך רצון! זה הכל...

פורסם

מה כזה כיף בלנשום עשן? תעמדו ליד גריל ותנשמו עשן יותר זול.

פורסם

אל תיהיה טיפש ^

בטח הוא לא התחיל לעשן רציני את גיל 14... בין 9 ל 14 הוא היה מעשן קופסא בחודשיים אולי.

אני אחרי שנה שעישנתי גאה כבר לא לעשן 5 שבועות (and counting)

קל לאללה!! רק צריך רצון! זה הכל...

אנחנו מצטערים שאנחנו לא פרואים כמוך בתדירות העישון אצל ילדים ונוער

פורסם

***שיעול*** פוזר פלצן עצבני **שיעול***

ווואני אני צריך עזרה מגיל שנה אני מעשן 3 פקטים ביום...

יש לכם תוכנית גמילה טובה בשבילי? אני כבר בן 10

פורסם

אני האמת לא יודע איפה להגדיר את עצמי, לפעמים אם חבר מעשן לידי, אני מבקש שאכטה, אבל אף פעם עוד לא עישנתי סיגריה שלמה. אה ונרגילות אני מעשן בכל הזדמנות... בקיצור אני מעשן אבל לא רציני (ואני מסתובב עם מצית כי אם לחבר נגמר... הם הריי צריכים את הסיגריות שלהם כמו אוויר לנשימה... וכאן החרא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים