עבור לתוכן

לכל המעשנים למיניהם קבלו רשימה חלקית מאוד של מרכיבי הסיגריות

Featured Replies

• תגובות 46
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF

ציקלון B בסיגריה??

פורסם

smells like bullshit

פורסם

דווקא הדבר שהכי גרם לי להפסיק לעשן הוא הריח וזה לא שהיתי מעשן הרבה אלה רק ביציאות לפעמים עם כוס בירה\וויסקי זה היה מסתדר טוב אבל כל פעם שהיתי חוזר הביתה היתי נגעל מהריח עד כדי שהיתי זורק את כל הבגדים לכביסה נכנס להתקלח (רק אחרי שיהיו סוף סוף מיים חמים מהדוד) מצחצח שיניים במשך שתי דקות ולוקח מסטיק מנטה ורק אחרי זה הולך לישון אפילו אם היתי דיי שיכור ומת מעיפות

הבעיה היא שעדיין כל פעם שאני חוזר מפאב\מועדון דחוס וסגור אני חוזר עדיין מסריח מסיגריות של אחרים וחייב שוב להתקלח :s07:

פורסם

אני לא מבין בכלל בשביל מה להתחיל לעשן? זה מסריח, זה מגעיל, זה דוחה בני אדם בסביבה שלך, בטוח תמות מזה בגיל 50 ומשהו וזה לא מועיל בשיט...

פורסם

אני לא מבין בכלל בשביל מה להתחיל לעשן? זה מסריח, זה מגעיל, זה דוחה בני אדם בסביבה שלך, בטוח תמות מזה בגיל 50 ומשהו וזה לא מועיל בשיט...

בשביל מה להתחיל?

שאלה טובה. לרוב בגלל החבר'ה, השייכות. אני למשל התחלתי בגלל שהדודים שלי היו מעשנים ותמיד רציתי גם לנסות את זה.

זה גרם לי להרגיש גדול, בוגר. בתיכון הייתי cool שהייתי מעשן ומאוד מקובל. אחרי זה כבר לא היה את הרצון להפסיק,

למרות שהייתי מודע לסיכונים.

נכון להיום אני לא מעשן 9 חודשים. אני נקי, אפילו שאכטה אחת לא לקחתי, וזה לא קל בכלל.

עד היום אני חולם על סיגריות, מת לעשן ונאבק בזה מדי יום, מדי שעה.

לא שיניתי הרגלים כגון קפה אוכל או טלויזיה, להפך.

אני ממשיך להסתובב בקרב מעשנים כדי ללמוד את דרך החיים החדשה הזו שהחלטתי עליה. זה קשה אבל אני מחזיק מעמד.

נרשמתי לחדר כושר ואני מרבה לאכול מאכלים עתירי נוגדי חימצון.

אז אצל רובנו השאלה היא לא למה להתחיל אלא איך להפסיק ומהר.

לגבי התמותה בגיל 50 לא מדוייקת. היא משתנית אנטומית מאחד לשני.

פורסם

smells like bullshit

כל מעשן שני יאמר את זה... D:

תאמין ותראה איזה חרא יש בפנים..

פורסם

אני כבר לא מדבר על כל הנזקים הבריאותיים מהסיגריות, רק תעשו חשבון כמה כסף מתבזבז בשנה רק על הסיגריות...

פורסם

אני זוכר שזה הגיע לעשרות או מאה אלף בשנה... מישהו זוכר את המספר המדוייק?

עריכה-

בערך 50 אלף אם אתם מעשנים חבילה אחת ביום שעולה 14 שקל

פורסם

זה נראה שזה מעורב ירושלמי, כאילו WTF, דלק רקטות ומטוסים, חומר משמר לצפרדעים מתות אייייכססססססס!

אם אני ייגיד לאנשים שמעשנים הם יקבלו קילקול קיבה...

אני יודע שיש בנרגילה חרא של גמלים...

פורסם

אני זוכר שזה הגיע לעשרות או מאה אלף בשנה... מישהו זוכר את המספר המדוייק?

עריכה-

בערך 50 אלף אם אתם מעשנים חבילה אחת ביום שעולה 14 שקל

בעיה לחשב את זה? 50,000-100,000 זה מספר הזוי. סיגריות לא עולות 6,000 שקל בחודש, תחשוב קצת.

בוא נניח שהחפיסה הממוצעת עולה 17 שקל בערך ושהמעשן הממוצע מעשן חפיסה וחצי ביום, זאת אומרת כ-25 שקל ביום. או כ-9125 שקל בשנה. בוא נניח ריבית של 4% בהשקעה סולידית, ונגיע לסכום של 9500 שקל לשנה. ב-10 שנים זה יוצא, אם אני לא טועה, כ-120000. ב-50 שנה זה יוצא כמעט 700,000 (הריבית מחושבת בתוך זה). ביחד עם אביזרים נלווים (מצתים, פילטרים קורסים לגמילה מעישון וכו') וגורמים רפואיים נלווים (תרופות שונות להקלה על בעיות שנגרמו כתוצאה מהעישון או מחלת סרטן שנגרמת על ידי זה ועולה הרבה כסף) אפשר להגיד שבמשך 50 שנה אפשר להגיע לכ-900,000-1,000,000 רק על סיגריות. בקיצור, כנראה שמי שלא מעשן עשיר יותר בממוצע ממי שמעשן, או שחי ברמת חיים הרבה יותר גבוהה.

פורסם

רוצים להפסיק לעשן ?

תאכלו פטריות הזייה .

זה עובד , מניסיון .

פורסם

הבעיה שמעשן ממוצע יקבל הזיה שהסגריות עושות אותו גבר וכו'...

פורסם

בעיה לחשב את זה? 50,000-100,000 זה מספר הזוי. סיגריות לא עולות 6,000 שקל בחודש, תחשוב קצת.

בוא נניח שהחפיסה הממוצעת עולה 17 שקל בערך ושהמעשן הממוצע מעשן חפיסה וחצי ביום, זאת אומרת כ-25 שקל ביום. או כ-9125 שקל בשנה. בוא נניח ריבית של 4% בהשקעה סולידית, ונגיע לסכום של 9500 שקל לשנה. ב-10 שנים זה יוצא, אם אני לא טועה, כ-120000. ב-50 שנה זה יוצא כמעט 700,000 (הריבית מחושבת בתוך זה). ביחד עם אביזרים נלווים (מצתים, פילטרים קורסים לגמילה מעישון וכו') וגורמים רפואיים נלווים (תרופות שונות להקלה על בעיות שנגרמו כתוצאה מהעישון או מחלת סרטן שנגרמת על ידי זה ועולה הרבה כסף) אפשר להגיד שבמשך 50 שנה אפשר להגיע לכ-900,000-1,000,000 רק על סיגריות. בקיצור, כנראה שמי שלא מעשן עשיר יותר בממוצע ממי שמעשן, או שחי ברמת חיים הרבה יותר גבוהה.

טעיתי בחישוב זה הגיע ל5K ולא ל50K הוספתי בטעות 0

פורסם

אני לא מעשן, אפילו לא ניסיתי את זה, אין לי גם סיבה טובה להתחיל. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים