פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה,אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה).בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן.תודהHFנ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים תפנה את השאלה הזו בפרטי למור (אחראי צוות החדשות...)זה לא משהו שמשתמשים "רגילים" בפורום יכולים לעזור לך איתו...באופן כללי, בד"כ על כל ביקורת שמישהו עושה איפשהו פותחים נושא בפורום הרלוונטי, ככה שאם אתה מחפש מידע על משהו בפורום, אתה יכול למצוא כמעט הכול...
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה,אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה).בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן.תודהHFנ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?למה אתה מתכוון בדיוק?לא זכור לי שהיה מדור/פורום כזה.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים היה פעם בשבוע\שבועיים "חדשה" עם אוסף של reviews מחו"ל על חלקי מחשב חדשים.זה היה לתקופה קצרה לפני איזה שנה-שנתיים, לא יודע מה הוא נזכר בזה פתאום (:בכל מקרה, גוגל הוא אחלה פתרון, אם אתה סתם אוהב לקרוא ביקורות בלי סיבה מיוחדת אז תכנס לאתרי הביקורות הגדולים יש להם באינדקס את הביקורות החדשות, לא חושב שזה כזה מסובך...
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני מניח שלא מדבר על זה אלא על המבזקים ה"רצים" בעמוד הראשי, אבל זה דווקא ממשיך להתעדכן תמיד..אם הוא מדבר על מה שאתה חושב, אז באמת לא ברור מה הוא נזכר פתאום..ובכל מקרה, ננעל.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170019.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.