פורסם 2007 בינואר 1918 שנים היום-יום שישי נפתח העונה ראלי WRC, בערוץ 57 (HOT) ערוץ יורוספורט Eurosport.... בשעה 00:30 בלילה, אני יודע שזה קצת מאוחר אבל שווה לראות.... עריכה: זה נמשך ל-3 ימים מיום שישי ועד ראשון כל שבוע מסלול שונה
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים ואי זה רק אני או שפיטר סולברג (סובארו) מאכזב?...לעומת זאת ללואב יש התחלה טובה...
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר עידכון תוצאות, מי מוביל:1. סיטרואן2. פורד3. סובארו4. מיטסובישי5. סקודהאם אני טועה תקנו אותי.....
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הרגע חזרתי הביתה והתעדכנתי בתוצאות, בדיוק מה שציפיתי שיקרה...סיטרואן שולטת בשלבים הראשונים, לאוב כרגיל מסיים ברוב השלבים ראשון, יחד עם סורדו(?!?! לא עקבתי שנה שעברה והוא לא זכור לי במובילים בשנים שעברו...)בכל מקרה, תמיד הייתה לי העדפה לגרונהולם, אבל אני לא רואה אותו עוקף את לאוב...
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים דני סורדו הוא הנהג השני של סיטרואןשנה שעברה הוא היה בחלק מהעונהיהיה מאוד מעניין להפגיש בין נהג מצוין ומכונית חדשה (למרות שהיא עברה הרצות במשך כל העונה הקודמת בה לואב נהג בשביל קרונוס-סיטרואן)ובין נהג טוב מאוד ומכונית משופשפת (גרונהולם עם הפורד כמובן)מה הדירוג נהגים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.