פורסם 2007 בינואר 1918 שנים בלי ש ידעתי התברר שהמצלמה שלי היתה בבית ולא אצל אחותי כמו שחשבתי... אז יצאתי וצילמתי קצת וזה מה שראיתי בדרך ה STI ה Q7
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים פישי?! איפה אתה לא שומעים ממך יותר?? צילמת אותה בקריה נכון?!?! גם אני ראיתי אותה..אחלה תמונות!!! (כמה בא לך אחת כזאת עכשיו??..)
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אהבתי, רק חבל שהוא לא חנה במקום יותר יפה...ד"א, רואים את ההשתקפות שלך בתמונה השנייה, זה קצת מפריע.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אהבתי, רק חבל שהוא לא חנה במקום יותר יפה... ד"א, רואים את ההשתקפות שלך בתמונה השנייה, זה קצת מפריע. זה לא הוא, זה....דימה?! (צדקתי?)
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים STI נדוש... אם כי זו ניראת טוב מהרוב.. בטח בזכות הצלם Q7 לא בדיוק מרשים מבחוץ.. יותר מרשים מבפנים ואבל ממש מרשים כשמתחילים לינסוע.. נעים ואיכותי כמו A6 מרווח יותר מ A8... תמונות איכותיות
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים רק בזכות הצלם... זה אלכס... אהה..חזר כבר? קריית שמונה? אני זוכר שביקרת פה וצילמת איזה סיטרואן אדומה...נכון?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים תן תמונה של ה- Q7 מלפנים ומאחור... שם מסתתר היופי האמיתי. ראיתי לא מזמן אחת כזאת ליד הבית... ישר יצאתי החוצה עם קונדום, אבל היא כבר לא הייתה שם
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני זוכר שביקרת פה וצילמת איזה סיטרואן אדומה...נכון?אתה זוכר נכון.סבא וסבתא שלי (וחצי משפחה מהצד של אמא שלי) גרה בקריית שמונה, אז חנינו ליד הבניין שלהם וצילמתי אותה (הסיטרואן שלנו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.