פורסם 2007 בינואר 1918 שנים שלום, יש לי מחשב בן חודש בערך שנכבה לבד בפתאומיות בד"כ במצב מנוחה, ההגדרות בווינדוס בצריכת חשמל בסדר, במעבדה הוא דווקא לא נכבה והריצו עליו תוכנה לבדיקת כ.מסך במשך 11 שעות, הבעיה שלפעמים הוא לא נכבה יום שלם ולפעמים הוא נכבה כמה פעמים ביום ולפעמים זה דופק קבצים במחשב.הלוח אם הוא של gigabyte ds-4 מעודכן לגירסת bios אחרונהספק topower 500עכשיו אני מנסה לחבר לו מפצל אחר לחשמל אבל אני לא חושב שזה יעזורלמישהו יש רעיון?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים ניסיתה בחדר אחר עם מפצל אחר אולי יש מצב לבעיית תשתית בחשמל חחח קורה זה הכי באסה , יש לך אל פסק ?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר ניסיתה בחדר אחר עם מפצל אחר אולי יש מצב לבעיית תשתית בחשמל חחח קורה זה הכי באסה , יש לך אל פסק ?אני מנסה עכשיו עם מפצל אחר באותו חדראין לי אל פסק, אם היה לי זה היה עוזר?
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אל פסק סה"כ מייצב את החשמל, מונע קפיצות בחשמל ובמידה ויש הפסקת חשמל - המחשב ימשיך לעבוד לעוד זמן קצוב (כמה שמציע האל-פסק).אם הבעיה היא במחשב עצמו זה לא יעזור....
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר הטמפ' נראות לי בסדר גמור לפי תוכנת everset:לוח אם: 35מעבד: 26 (e6600)קור 1 : 39קור 2: 37 (את שתי אלה אני לא מבין, זה שתי הליבות של המעבד בעצם אבל איך הם חומות יותר מהמעבד עצמו?)כ.מסך: 42 (7600gt)דיסק קשיח: 28 (wd 250)
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני חושב שכדאי שתבדוק את הטמפ' במאמץ, תריץ את אותה התוכנה שמאמצת את הכרטיס מסך שלך למשך חצי שעה ואז תרשום אותה כאןתנסה גם להיעזר בזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים דבר ריאשון שצריך לבדוק זה זיכרונות עם 86+ MEMTESTיש לי את ה DS3 וזה מה שקרה לילסדרה הזאת יש כנראה בעיות תאימות עם זיכרונות מסוימיםאני תמיד ממליץ גם על MEMTEST לחלונות כי אצלי לקח לו15 דקות למצוא טעיות של 86+ לקח שעות למצוא
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים תנסה לבדוק עם ספק כוח אחר , פשוט תעשה את שיטת האלמניציה תנתק/תחליף חלק חלק עד שתגיע לגורם המשפיע על ההפעלה מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.