עבור לתוכן

המלצות לאלבומי מוזיקה בסגנון Gangsta-Rap

Featured Replies

פורסם

שלום =)

בזמן האחרון אני מחפש לחדש את מאגרי המוזיקה שלי, אני שומע בעיקר גאנגסטא-ראפ ופסיכודלי, אבל מה שצריך חידוש זה הראפ.

אני מחפש אלבומים מומלצים בסגנון של הלאובמים של טופאק (אל תביאו לי אלבומים שלו, יש לי אולי 20-30 במחשב), סנופ למרות שזה יותר R&B, דרה, נאס שמעתי שטוב - אז אני צריך המלצות לאלבומים טובים שלו, אקזיביט ואני בעצם די פתוח לשמוע שנשמע כמו גאנגסטא ראפ.

החיפושים שהרצתי בפנדורה לא הניבו משהו ובגלל זה באתי לבקש פה עזרה D=

תודה רבה :cool2:

פורסם
  • מחבר

שום המלצה? :(

פורסם

שמע מיספר האנשים אופס ילדים ששומעים gangtsa rap הוא נמוך אז שכח מיזה... אם אתה רוצה בכל מיקרה אז לך אני יודע איזה משהו של

The game

Skillz

Rick ross

הסיגנון לא משהו בכלל...

פורסם

Ice Cube

NWA

פורסם

Ghostface Killah, היום השגתי אלבום שלו בשם More Fish - נשמע טוב. ;)

פורסם

Public Enemy - זה יותר OLDSCHOOL, עדיף על הקקה שיש היום.

חוצמזה, רוצה את המספר של מנהל המשמרת שלי בעבודה? הוא בטוח שהוא הגילגול של נשמתו של 2PAC/גודל ע"י סרסורים שחורים באוקלנד.

פורסם

ice cube? טופאק מתגלגל בקבר

פורסם

יש את NAS-HIP HOP IS DEAD שהוא די טוב אבל עדיין לא ברמה של החומרים הישנים שלו יותר.

יש את The Game- Doctors Advocate שהוא טוב אבל הקודם שלו (The Documentry) היה לדעתי הרבה יותר טוב

תחפש גם אלבומים של OBIE TRICE יש לו שניים CHEERS ו SECOND ROUNDS ON ME שניהם מצויינים

ותנסה למצוא אלבומים של The Outlawz אין הרבה וקשה קצת למצוא אבל הם הרבה יותר טובים מרוב ה- Gansata Rap שעושים הוים.

פורסם

RICK ROSS די טוב אבל הוא לא גנגסטה.

ממתי SNOOP DOGG הוא R&B?

אין יותר גנגסטה ראפ. יש גנגסטרים אבל לא גנגסטה ראפ.

היחידים שעושים את זה הם THE GAME שהאלבום האחרון שלו היה על הפנים

וSNOOP DOGG שהאלבומים הראשונים שלו מעולים.

DRE אני ממליץ לך להשיג את כול הדיסקים שלו :smile1: -הוא הראפר שאני הכי אוהב.

Ghostface Killah, היום השגתי אלבום שלו בשם More Fish - נשמע טוב. ;)

GHOSTFACESHITTA= :puke:

Ice Cube :nono:

NWA :xyxthumbs:

2PAC אני לא אוהב למרות כול ההייפ שנוצר מסביבו.

פורסם

שמעו, 2PAC הוא גאון מכירות או משהו... רק הוא יכל שחור, לכתוב שיר אהבה עם המילים "שיט", "פאק" ו"ביטץ'" ולמכור את זה לילדים בני טיפשעשרה לבנים משכונות מעמד הביניים (נו כן, ולמנהל המשמרת המפגר שלי).

פורסם

טופאק לא ממש היה גאנסטה ראפ, רק פה ושם, הוא פשוט היה ראפר ושמורר מצוין שידע לסדר מילים בשורות.

אתה רוצה ראפ טוב אל תילך על מה שיש היום מכל מה שיש היום רק THE GAME שווה משהו וזה גם לא הרבה.

יש דיסק מצוין של DRE , DR DRE - 2001 , גם NWA סבבה אבל הם יותר OLD SCHOOL , גם EAZY E שהוא חלק מ NWA תוחח יש לו כמה שירים מאוד חזקים. WU TANG CLAN הם לא בדיוק GANSTA אבל יש להם קצב טוב ומילים אגב GHOSTFACE KILLAH חלק מ WU TANG ראיתי שדיברו עליו פה, בקשר ל NAS הוא די חופר אין לו קצב אבל מילים סבבה, JA RULE נחמד, XZIBIT יש לו קצב וקול כבד כזה אתה תואהב אני חושב, יש גם את DPG שזה להקה של SNOOP DOG DAZ & KURRUPT DILLINGER שהם סבבה, ICE CUBE גם טוב הוא גם חלק מ NWA.

יש את MOBB DEEP שהם לא רעים אבל אני אישית לא ממש אוהב אותם חוץ משיר אחד בשם SHOOK ONES שהוא ממש טוב, וכמובן יש NOTORIOUS B.I.G שאני לא מאמין ששחכתי אותו לרגע כי הוא תכלס מלך ב GANSTA RAP. והלהקה שטופאק היה חלק ממנה OUTLAWZ יש להם כמה דיסקים בלעדיו שהם די סבבה. זה הכל אני חושב :P

פורסם

BIGY לא עשה GANGSTA RAP .. תמשיך לחלום :-\

תקנה את THE CHRONIC של DR.DRE אלבום מצויין.

אתה יכול לקנות את DOGGYSTYLE של סנופ דוגג שהוא מעולה גם כן.

כמעט כול הפקה של דרה שווה אצלי 5 כוכבים.

אל תקנה ICE CUBE אתה פשוט תתאכזב וTHE GAME תקנה רק את THE DOCUMENTARY

JA RULE אידיוט ולפני שמישהו פה יציע גם DMX זבל.

XZIBIT תקנה רק את RESTLESS כי כול האלבומים האחרים שלו לא מושקעים גם מבחינת הפקה וגם מבחינת ליריקה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז תגובה לפי הסדר..

אייס קיוב - אני יודע שהוא טוב, אני פשוט לא מוצא אלבום טוב שלו שזורם לי כמו שירים בודדים שיש לי במחשב. שירים בודדים שלו טובים, האלבומים ששמעתי ממש מאכזבים.

NWA - גדולים, יש לי במחשב את Straight Outta Compton, פשוט שכחתי לציין.

Ghostface Killah - לא מכיר, אנסה.

Public Enemy - כנ"ל.

Nas - מאתמול יש לי במחשב את Hip Hop Is Dead אחרי ששמעתי אצל חברי שלי כמה שירים, אלבום נחמד אבל חייבים להיות טובים יותר של נאס.

The Game - האלבום החדש Doctors Advocate טוב יחסית, יש לי אותו, למרות שגם אני חושב ש The Documentary היה טוב יותר.

OBIE TRICE - לא מכיר, אנסה.

The Outlawz - בגלל שיש לי כמויות עצומות של מוזיקה של טופאק, בהרבה מאוד שירים הוא שר עם האאוטלואז, לדעתי הם ממש טובים אבל אני לא מצליח למצוא אלבומים שלהם, אז אני נהנה מהשירים שיש לי כרגע.

Snoop Dogg - יש לי כמה אלבומים שלו (דוגיסטייל, דה בלו קאפרט טריטמנט, R&B מאסטרפיס), הוא די טוב. ואגב, אם אתה לא בעניינים אז הוא עושה גם R&B

Dre - יש לי את The Chronic, אלבום ממש טוב

Xzibit - אני אוהב ואני אשמח לקבל המלצות לשירים טובים או אלבמום טובים.

Mobb Deep - לאדע, לא מתחבר למוזיקה שלהם..

Biggie - גםלמוזיקה שלו אני לא מתחבר, כולם אוהבים ולי זה פשוט לא עובר כמו שצריך באוזן חחחח..

אני אחפש אלבומים של האמנים שאני לא מכיר, ואם אפשר תנו לי המצלמה לאלבום טוב של אייס קיוב, אפילו לשירים בודדים..

תודה רבה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים