עבור לתוכן

שבוע הבא הולך למבחן seeds of peace אפשר לקבל טיפים ?

Featured Replies

פורסם

בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?

פורסם

הייתי שם לפני איזה שנתיים... הם שואלים אותך שאלות שאפילו בעברית אני לא יכלתי לענות...! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

נאהה, זה כל כך קשה ? על מה הם שואלים ??

פורסם

זה לא קשה אבל השאלות מעצבנות...

הזיכרון שלי ממש מעורפל מאז אבל לפי מה שאני זוכר הם נגיד שאלו משהו כמו:

"מה צריך לעשות לדעתך עם הערבים שנמצאים בארץ ישארל?" או משהו דומה...

וכמובן שאם תענה "צריך להשמיד אותם!" אתה לא תתקבל אז צריך להביא להם איזה תשובה מופלצת ועוד באנגלית..

פורסם

אפשר לדעת במה מדובר

בקשר לשאלה עם מה לעשות עם הערבים, מה הם רוצים שיענו להם, לעשות איתם שלום?

עריכה: בדקתי את האתר, בואנה מה הם טמבלים? זה שכמה אנשים טובים קיימים, לא אומר שאפשר לעשות עם הרוב שלום

פורסם

זה מין פרוייקט ששולחים משלחות מכל העולם לאיזה מחנה בארה"ב וזה במטרה לקדם את השלום בין העמים השונים (בקיצור סתם בולשיטטט!)

פורסם

אתה צריך לדעת טוב את ההיסטוריה של ישראל ושל האיזור.

בעיקר על כל המלחמות וההשלכות שלהם.

פורסם

מגיבי פורום אקטואליה צריכים לבדוק את הנושא, נראה לי הם יוציאו ציון גבוה במבחן

פורסם

כמה שתהיה יותר שמאלני >>> יותר סיכוי להתקבל

פורסם

לא נכון.

ככל שלטיעונים שלך יהיה הגיון ותראה שאתה בן אדם הגיוני שיודע על מה אתה מדבר אתה תתקבל.

חבר שלי מתנחל, אבל בגלל שהוא יודע הכל על ההיסטוריה של המדינה ויש לו דעות רציונליות הוא התקבל.

פורסם

נשמע נחמד. איך אני מגיע לזה?

פורסם

נראה לי זה תלוי בבצפר שלך.

הם באו לבצפר שלנו.

פורסם

ועכשיו סוף לשטויות והנה קצת מידע ממי שהיה שם (אני עצמי ואנוכי)

במבחנים הראשוניים אתה תהיה בחדר קטן יחסית ואתם בערך תשבו אחד על הראש של השני, המבחן יהיה בעיקר בקיאות בנושא אקטואליה, המבחן בעברית

אם תצליח לעבור את המבחן הראשון אתה תוזמן לראיון אישי שיהיה בפתח תקווה, בראיון תהיו אתה ועוד מישהי (בד"כ) מול שני מראיינים שיודעים מהחיים שלהם כמו שאני מבין במצב הפוליטי בקחזסטאן

הם ישאלו אותך באנגלית עילגת שאלות מהדף שלהם (הם בוחרים כמה שאלות מהרשימה), ואתה תענה להם (בתקווה באנגלית פחות עילגת)

זה בעיקר ראיון אישי, לבדוק בדיוק עד כמה אתה ימני קיצוני (עומרי, תוותר, לא נראה לי שיקבלו אותך), עד כמה אתה ציוני (נטורי קרטא יישארו בחוץ, ושמאלנים קיצוניים גם כן)

פורסם

לא תודה... יש מספיק ערבים כאן , אני לא צריך לטוס עד ארה"ב כדי לפגוש עוד כמה ולשחק איתם בחברים בו נשנה את העולם ביחד עם עוד כמה שמאלנים יפי נפש

אין איזה דבר נרדף לזה של ליברמן או משהו כזה אולי ? אני בטוח יעבור את המבחנים שם בהצלחה יתרה

פורסם

יש כמה מאצלי בבצפר שמנסים לטוס לזרגים של שלום, זה מכל הארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים